Winactie 10x Ecoco Gloves


Voor vandaag heb ik (als zeg ik het zelf) een hele leuke winactie voor jullie klaar staan.
Je maakt als bezoeker namelijk kans op een van de 10 Ecoco Gloves! Dit is een van mijn favorieten product die ik dagelijks gebruik.
Ik weet niet of jullie ze nog herrineren maar het is een super fijn washandje die je make-up in een veeg verwijderd. En dat zonder make-up reinigers, alleen water. Sinds ik een Ecoco Glove kocht op de huishoudbeurs kan ik niet meer zonder. Het is zo makkelijk in gebruik. Als je een terug komt van een avondje stappen en je hebt geen zin om je make-up grondig te verwijderen is dit ideaal. Ik schreef er ook een artikel over en die kan je hier terug lezen.

Nu mag ik tien van deze Ecoco Gloves weggeven aan mijn bezoekers en dat betekent tien blije bezoekers,geweldig toch? Iedergeval ik vind het super leuk en ik hoop dat ik jullie hier ook blij mee kan maken. Ik ga jullie vertellen hoe jullie kans kunnen maken op Ecoco Gloves.

Wat moet je doen om kans te maken op een Ecoco Glove

-Volg mij op Bloglovin
-Laat een comment achter met je email en of je een extra kans hebt gedaan (zodat ik je kan mailen wanneer je gewonnen hebt)

Extra Kans:
-Volg mij op twitter

- -En als laatste like de Littlefashiolista Facebook.

Makkelijk toch? Deze winactie loopt tot 31 mei.Dat betekent dat je 1 juni de winnaars bekend zijn en die worden door mij gemaild.
http:/Ik wil iedereen alvast veel succes wensen met de winactie!

36 thoughts on “Winactie 10x Ecoco Gloves

  1. Super dat je dit doet! Het product lijkt me heel fijn, maar eigenlijk is het niets voor mij.. Hierdoor laat ik deze kans voorbij gaan, zodat je andere bezoekers ontzettend blij kan maken! Iedereen veel succes! :-)

  2. Ik doe mee hihi! Ik volg je al via twitter &amp; bloglovin&#39; en zal over de winactie meerdere malen tweeten ipv facebook! :) <br>Dus alles gedaan hihi, en geliked !&lt;3<br>xoxo Liefs!

  3. super leuke winactie ik doe mee!!<br><br>- ik volg je op twitter<br>- ik heb een tweet geplaatst over deze winactie<br>- ik volg je op bloglovin<br>- Ik heb dit artikel geliked<br>- op facebook heb ik ook alles gedaan.<br><br>- Als extra heb ik een link op mijn blog gedaan over deze leuke winactie !!<br>xxxmelanie

  4. Ik doe natuurlijk mee met je winactie!<br>Ik had er ook al eens eerder een revieuw van gelezen!<br>Ik heb alles gedaan :).<br><br>Liefs, Romy<br>muchable@hotmail.nl

  5. Hey super leuk! Ik doe mee!<br>Ik heb alle stappen gedaan.<br>- Ik volg je op Bloglovin<br>- Ik volg je op twitter<br>- En als laatste heb de Littlefashiolista Facebook geliked.<br><br>En als extra heb ik deze artikel geliked en RT op twitter. <br><br>Liefs, Mayara Esther

  6. Ooh dat lijkt me super handig zeg!<br>Ik volg je op bloglovin en heb je berichtje even geliked<br>ik volg je ook op Twitter en Facebook.<br><br>Mijn email is misslanghaar @ hotmail. com<br><br>Succes iedereen!

  7. Superleuke actie! Lijkt me een erg makkelijk product en wil het graag proberen.<br>Ik volg je op bloglovin&#39; en heb je berichtje geliked.<br><br>Liefs

  8. Leuk leuk leuk!<br><br>Ik heb alles al gedaan (voor de andere winactie) en heb dus alle kansen (twitternaam= @Femke_Vergeer<br><br>Ben benieuwd naar die handschoentjes (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>