Webshop MooijDesigns

 
Kennen jullie de Webshop MooijDesigns?


Zo niet dan moet je er zeker eens een kijkje nemen!


MooijDesigns verkopen vooral mooie en unieke kleding en accessoires.Als je iets op de webshop besteld zou je niet gauw iemand in hetzelfde zien lopen.


Voor elke kledingstijl kun je er een leuk item vinden.De stijl die ik zou moeten omschrijven is vooral  schattig maar ook zeker stoer. Ik verwachte ook dat de kleding aan de duren kant was maar dat viel reuze mee. Ze verkopen o.a rokken,jurken,schoenen,jumpsuits en prachtige sieraden.


Dus wil je iets leuks en unieks dragen voor niet al te veel geld? Neem dan zeker een kijkje op MooijDesigns en lees het artikel verder.MooijDesigns is een webshop met handgemaakte vintage en een heleboel andere leuke dingen.


De oprichtster van deze leuke webshop is Lucia Mooij. Ze is begonnen in 2010 toen ze 19 was.Daar heb ik toch zeker wat respect voor.Het is een heerlijk webshop waar je kan rond snuffelen naar leuke items. Ik ben lekker op de bank gaan zitten met een kop thee om haar collectie te bekijken.


Wat ik ook erg handig vind, is dat je bij elke product kan zien wat er nog van in de voorraad is.Ik laat jullie een paar items zien die ik zelf erg leuk vind.

Verzending/betaling/retourzendingen


Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Dan kan je het geld terug vragen en zie je het binnen 2 weken op je rekening staan.Je kleding kan je ook binnen 7 dagen ruilen. Ook de levertijd is erg snel ik denk zo 1-2dagen. Mocht er toch iets mis gaan met de verzending,dat kan altijd gebeuren. Nemen ze meteen contact met je op zodat je op de hoogte bent. Is dat nou service of niet?
Zijn jullie al enthousiast over deze webshop? Ik ben dat zeker!


Vooral de schoenen hierboven vind ik echt super leuk! en het T shirt is ook erg schattig, en dat allemaal voor een redelijke prijs. Je kunt ook hun facebook liken om op de hoogte te blijven.


Wat vinden jullie van deze webshop? Of heeft een van jullie er ooit wat besteld? Laat het me weten


2 thoughts on “Webshop MooijDesigns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>