Wat make-up vragen aan mijn vriendje!

Ik kwam dit op de site van Bysjanty tegen en ik vond hem zo leuk! Ik wou al heel lang graag een my boyfriend does my make-up tag doen maar hij wilt liever niet gefilmd worden. Dat begrijp ik natuurlijk goed dus daar respecteer ik hem in. Maar deze tag was ook super leuk dus ik keek mijn vriendje lief aan en dit vond hij niet erg om te doen. Hij weet ondertussen mijn dagelijkse make-up routine maar de details nog niet. Ik ben benieuwd hoe hij deze tag invult. Jij ook? Lees dan verder!
Waar gebruik je blotting paper voor?
Dat is een papiertje om je blush te egaliseren

Waar gebruik je blotting paper voor?

Dat is een papiertje om je blush te egaliseren

Als ik zeg dat ik mijn gezicht ga preppen en primen, wat ga ik dan doen?

Je foundation opdoen?

Waar op je gezicht breng je highlighter aan?

Bij je ogen

Base- en topcoat, wat is dat?

Base is de basiskleur van de oogschaduw, en Topcoat is een opvallendere kleur die je een deel over de basis doet.

Nu nog wat termen! Leg uit wat het betekent

Blenden

Met een kwastje de make-up goed doen.

Crease

Iets met een cream aanbrengen voordat je makeup op doet

Fall-out

Ik denk de puntjes onder je ogen van de oogschaduw die zijn blijven zitten

Chippen

Je oogschaduw afdippen met een watje ofzo?

Smudgen

Make up door elkaar

Zo dat waren de vragen en antwoorden dan weer.Ik vond het super leuk dat hij ze heeft ingevuld en over het algemeen heeft hij de vragen best slim beantwoord en er goed over nagedacht. Ga jij deze tag door je vriendje laten invullen?

41 thoughts on “Wat make-up vragen aan mijn vriendje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>