>Stel je vraag over bloggen

>


Hallo Lieve volgers!
Ik was laatst bezig met het schrijven van artikels en ondertussen was ik wat aan het heen en weer mailen met volgers.Opeens schoot mij een idee binnen waarvan ik hoop dat jullie het een leuk idee vinden. Ik krijg elke dag mailtjes met vragen over het bloggen.Hoe begin je nou met een blog? Hoe krijg je volgers en natuurlijk hoe krijg je producten toegestuurd? Ik snap dat jullie al deze vragen beantwoord willen hebben dus wou ik er graag een artikel aan besteden. Dus heb je een vraag?Lees vooral verder!Toen ik net begonnen was met bloggen had ik ook ontzettend veel vragen. Ik wist niet waar ik moest beginnen en alles was nieuw voor me.Helaas kreeg ik weinig hulp van andere bloggers en heb ik alles alleen uitgezocht. Vaak wouden ze me niet helpen omdat ik het zelf moest uitzoeken en moeite ervoor moest doen. Als ik eerlijk ben schok ik wel een beetje van deze mailtjes. Ik kreeg al snel het idee dat andere beautybloggers je geen hulp wouden bieden omdat ze bang waren voor concurrentie? Ik weet het niet maar dat doet er ook niet toe. Misschien was het ook helemaal niet zo hun bedoeling! Maar beginnende bloggers die krijgen snel dit gevoel. Iedergeval dat hoor ik van anderen.

Omdat ik van jullie zoveel vragen krijg wou ik in dit artikel een oproepje doen om je vraag te stellen. Dit mag over van alles gaan!Je kunt me ook een mailtje sturen naar litlefashiolista@hotmail.com

Dit zijn bijv wat vragen

-Hoe start ik een blog?
-Hoe verzin ik een naam?
-Hoe maak ik een layout?
-Hoe kom ik aan veel volgers/bezoekers?
-Hoe kom ik aan producten voor mijn site?

Hou je vooral niet in, elke vraag mag gesteld worden! Ik vind het alleen maar fijn als ik jullie een beetje opweg kan helpen met het bloggen. Ik probeer zo veel mogelijk vragen te beantwoorden en ik beloof ze allemaal eerlijk te beantwoorden. Je kunt vragen stellen over hoe je dus een layout moet maken,hoe je een bedrijf aanspreekt.Of misschien wil je wat hulp met het maken van filmpjes. Ik wil jullie allemaal erg graag helpen!
Ook zou ik graag van jullie willen weten of je dit in een vorm van filmpje of artikel willen zien? Laat het me weten!

Ik hoop dat jullie een beetje blij zijn met het artikel en ik ben benieuwd naar jullie vragen! Brand maar los!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>