Snail Mail

Snail mail dus. Stiekem weet ik nog steeds niet helemaal wat het is maar ik noem het maar zo, omdat ik het een leuk woord vind. Via de mail heb ik wat contact met bloggers uit het buitenland zoals de USA, Australie, Engeland, Mexico en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zelf vind ik het erg leuk om ook blogs uit andere landen te volgen omdat die toch heel anders zijn dan de blogs in Nederland. Ik besloot een paar van deze blogs een brief te schrijven. Gewoon omdat het eigenlijk veel leuker is dan snel een mailtje sturen. Met de spullen die ik van Nick voor mijn verjaardag heb gekregen ben ik eens aan de slag gegaan.

Ik weet het ik weet het. Ik ben nog niet zo creatief in het schrijven en maken van Snail Mail maar he, dit is pas mijn eerste keer, en ik vind het nu al super om te doen! Er gaan zeker nog vele brieven volgen en zo komen er ook steeds meer mooie creaties. Zouden jullie het leuk vinden als ik later een artikel zo posten met de post die ik heb ontvangen?

23 thoughts on “Snail Mail

  1. Oh wat is dit leuk zeg! Contact met het buitenland lijkt me sowieso al heel gaaf, ik vind brieven schrijven ook heel leuk! En als je er dan ook nog mee kan knutselen…^^ Echt heel gaaf!

  2. Snail Mail lijkt me zo leuk om te doen! Ik denk dat ik het dan wel snel zou vergeten, maar ik vind de gedachte dat je een brief schrijft heel erg leuk, en al helemaal met die vintage dingetjes er bij.

  3. Wat heb je leuke brieven gemaakt zeg :) En ja, snailmail is super leuk! Ik ga zo ook nog even wat pakketjes maken om te versturen, er wachten weer heel veel bloggers op een antwoord van me!

  4. Wat leuk, zelf volg ik een aantal blogs die hier ook aan doen.<br />Zelf wil ik het niet omdat ik al best druk ben met een boek/verhaal waar ik aan schrijf (en ook mijn huiswerk, hihi!).<br />Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>