Revlon Colorburst Lip Butter

 Na een zeer succesvolle introductie in de U.S. en lange wachtlijsten in de U.K. zet de Colorburst Lip Butter nu ook voet aan land in Nederland en België! Ik was zo ontzettend benieuwd naar deze prachtige en verzorgende lipsticks dat ik er twee voor jullie heb getest. Zijn jullie er benieuwd naar? Lees dan verder.
De collectie bestaat uit verzachtende en verzorgende lipbalms die over je lippen glijden en deze hydrateren als een balm maar ze geven tegelijk een prachtige kleur! De Colorbust Lip Butter is zo hydraterend dat 94% van de gebruiksters direct een verschil zag bij haar lppen. Hmm ik ben benieuwd of dat ook bij mij het geval is.

De combinatie van Mango,Shea en Kokos verzacht en verzorgt de lippen en geeft ze een prachtige kleur en glans. Je kunt een laagje aanbrengen voor een wat natuurlijkere effect of meerdere lagen voor een meer intens resultaat.


Ik heb hier twee lipstick namelijk Candy Apple en Macaroon.Beide zijn ze erg mooi van kleur.Vooral Candy Apple heeft een mooie rode kleur waar ik erg benieuwd naar ben.Zeker omdat je ze ook wat natuurlijker kunt aanbrengen.De lipstiks brengen erg fijn aan en Macaroon kun je fijn in laagjes opbouwen.Bij Candy Apple gaat het wat lastiger. Ik dacht dat het door de hitte kwam maar hij is erg Creamy van structuur. Erg jammer maar helaas niks aan te doen dus ik heb hem maar in een laag aangebracht.Ook blijven de lipsticks de hele dag mooi zitten wat voor mij erg belangrijk is. Ook merk ik dat ze mijn lippen verzorgen en dat verast me echt! Macaroon behoort nu tot mijn favoriet en ook ziet de verpakking er erg leuk uit.


Hier zie je de kleur Macaroon.In het echt is heeft hij alleen iets meer shimmer.
En hier zien jullie Candy Apple.Ik heb hem niet in laagjes opgebouwd maar het lekker natuurlijk gehouden.
Dit gebeurde er toen ik de lipstick voor het eerst op mijn lippen aanbracht.Het was zo Creamy dat er meteen een deukje in kwam.Ik heb hemeerst in de koelkast gelegd zodat hij wat kon afkoelen,maar helaas had dat weinig zin
Vanaf juli liggen ze in de winkel voor €10,50 e je hebt ze in de kleuren Pink Truffle (001),Raspberry Pie (010),Peach Parfait (025),Candy Apple (035),Cotton Candy (045),Lollipop (075),Créme Brulée (095) en Macaroon (096)
Wat vind jij van deze lipsticks?Ga jij er een aanschaffen? Laat het me weten!

6 thoughts on “Revlon Colorburst Lip Butter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>