Planter’s Perfect Eyes Mascara Allugante

 

Laatst ontving ik mijn eerste Truly Yours en wat was ik ongelooflijk tevreden! Over alle producten was ik zeker te spreken en ik denk dat ik het grootste gedeelte wel ga reviewen. Vandaag is het dan de buurt aan deze prachtige mascara van een merk dat ik nog niet kenden. Een natuurlijk merk spreekt mij altijd aan en al helemaal als het over make-up gaat. Ik heb deze mascara getest en in dit artikel vertel ik jullie wat ik ervan vind.

Het is een mascara die je wimpers verlengt en verzorgt, dankzij hydraterende aloë vera en verzachtende Arabische gom. De zachte formule – zonder geurstoffen en conserveringsmiddelen – maakt dat de mascara soepeltjes je wimpers coat met een mooi dik, niet-klonterend laagje.Dit is een soepele mascara die verlengt en verdikt.Het product is een juweeltje van het Italiaanse natuurcosmeticamerk Planter’s. 


Het Italiaanse natuurcosmeticamerk Planter’s is al twintig jaar in business, maar pas recent in Nederland verkrijgbaar. Vooral hun verzorgingslijn met aloë vera is een hit, net als de antiverouderingslijn met hyaluronzuur.
Het kwastje ziet er goed uit en hij brengt de mascara ook erg fijn aan. Hij klontert totaal niet wat echt super fijn is!
Wanneer ik de mascara gebruik krijg ik in een keer mooie en langere wimpers.Je kan het zeg maar in laagjes opbouwen maar naar mijn mening moet je hier mee uit kijken omdat het al snel te dik word waardoor het er wel erg fake uitziet.Wel houd hij je wimperhaartjes mooi uit elkaar waardoor spinnen poten niet snel zullen voorkomen.

Sorry voor de foto.Ik kan helaas met mijn camera geen goede foto’s maken van mij oog.
Ik ben zeker tevreden over hun mascara.Al helemaal omdat er aloë vera.Ik gebruik deze mascara regelmatig en hij blijft de hele dag goed op zijn plek zitten.Ook het verwijderen van deze mascara gaat niet moeilijk wat voor mij een pluspunt is

Deze mascara is dus te koop bij Truly Yours voor €15,90.Ik ben benieuwd wie van jullie hem ook heeft

20 thoughts on “Planter’s Perfect Eyes Mascara Allugante

  1. hij lijkt me echt heel goed! ik heb er nu een van l’oreal paris maar die is natuurlijk niet zonder conserveringsmiddelen enzovoort. en die klontert ook best wel. bedankt voor de tip (:
    liefs, kiek.

  2. Lijkt me wel een fijne mascara! Ik houd het tegenwoordig maar op Maybelline one by one, die vind ik ook heel fijn! Daarbij heeft de kruidvat vaak acties met make up, dus dan is hij ook nog iets goedkoper. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>