About

Hallo daar! Welkom op Littlefashiolista. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Jessy, 19 jaar oud en woon al heel mijn leven in Nijmegen.
Op mijn blog deel ik met jullie alles wat mij bezighoud en de dingen die ik het leukste vind om te doen. Denk aan verschillende hotspot’s door heel Nederland, video’s van leuke evenementen, korte verslagjes van festivals en nog veel meer! Mensen omschrijven mij vaak als een muurbloempje, klein, maar wel lief en behulpzaam. Wanneer je mij echt goed kent zul je mij ook omschrijven als iemand die misschien iets te enthousiast is en teveel kan praten. Maarja that’s me! Ik ben begonnen met bloggen omdat ik schrijven geweldig vind. Zo ontdekte ik ook mijn liefde voor fotograferen en kocht in in 2011 mijn eerste spiegelreflexcamera. Zo werd mijn spiegelreflexcamera mijn beste vriend. Waar ik ook heen ga, mijn camera gaat met mij mee. Zo leg ik alles vast en kan ik het met jullie delen. Wat ik later wil worden als ik groot ben? Ik heb geen idee. Het maakt mij eigenlijk ook niet zoveel uit. Als ik maar iets kan doen waar ik gelukkig van word.

 
Littlefashiolista begon als een creatief gedeelte voor een examenwerkstuk. Het bloggen beviel me zo goed dat ik na mijn examenwerkstuk besloot om in de zomervakantie verder te schrijven. Nu een aantal jaar verder zit ik hier, nog steeds met veel liefde en plezier bezig met het bloggen. In die aantal jaren zijn er zoveel leuke dingen gebeurd. Ik ben naar de meest toffe events geweest, heb dankzij het bloggen leuke activiteiten mogen doen, maar het aller belangrijkste is dat ik dankzij het bloggen andere bloggers heb leren kennen die nu ontzettend goede vriendinnen van mij zijn geworden. Ik had nooit verwacht dat het bloggen zo’n groete invloed zou hebben op mijn leven. Ik heb dankzij het bloggen mijn studiekeuze gemaakt en ontdekt wat ik het leukst vind om te doen. Schrijven en filmen. Dit kan ik perfect combineren met mijn blog. Ik ben nog steeds elke dag dankbaar voor alle toffe dingen die ik mag doen en voor de geweldige mensen die ik via het bloggen heb leren kennen. Daarom is ook mijn favoriete quote ‘Wish it. Dream it. Do it.’

Mocht je vragen hebben over mij of mijn blog, stel ze dan gerust in de comments.
Have a lovely day!

14 thoughts on “About

 1. Wat grappig dat je half indisch bent! Dat ben ik ook en vaak beginnen ze bij mij ook over mijn neus. Zo apart! Leuk stukje heb je geschreven over jezelf! Ik hou er wel van om de persoon achter het blog beter te leren kennen. Maar je blog is leuk en inspirerend, Ga zo door!

 2. Grappig, jij bent de eerste die op een gastartikel van mij reageerde, dus ik ging even op je site kijken.
  Zat je op dezelfde school, ik zit nu in de 2de van de Montessori kwakkenberg (:.

  Leuk stukje!

   1. Ja ik vond hem ook erg leuk! heb je ook een eigen blog? Dan zou ik die graag willen lezen. Wat leuk zeg! Ik heb een erg leuke tijd op Montessori gehad (: Wat leuk dat je ook iets in de Journalistiek wilt gaan doen! Je kan mij altijd vragen stellen!

 3. Wat een geweldig stukje zeg! Een vriendin woont heel soms in cuijk (bij haar vader). Ze kent al redelijk veel mensen en misschien jouw ook wel haha! Even een opmerking. In het stukje ‘school en werk’, in de laatste zin daarvan, daar staat een fout. Er staat her, maar dat moet natuurlijk het zijn. Even ter aanvulling haha!

  1. Ik woon ook heel soms in de buurt van Cuijk haha maar dan bij mijn moeder om precies te zijn woon ik dan in Beers en erg veel mensen in Cuijk ken ik helaas niet. Bedankt voor je tip ik heb het meteen veranderd (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>