OOTD #3


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een OOTD heb geplaatst.Dat komt omdat ik niet erg veel om kleding geef en daarom niet echt iets spectaculairs in mijn kast heb hangen. Maar jullie hadden aangeven dat jullie Fashion artikelen toch wel erg leuk vonden dus ik nam een duik in mijn kledingkast.Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik geniet echt van dit mooie weer. Short,open schoenen ik hou ervan! Door het mooie weer wist ik wel iets leuks bij elkaar te vinden, en zo heb ik een zomerse outfit voor jullie. Let alsjeblieft niet om mijn witte benen, *shame shame*
Ben je benieuwd? Kijk dan verder.


 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>