>Nieuwe lipsticks

>


Een meisje kan nooit genoeg lipstick’s hebben. Zo moest ook ik weer wat nieuwe lipsticks inslaan.Uiteindelijk heb ik er drie gekocht bij de Kruidvat. Een van Essence en twee van Catrice. Het grappige is dat ik bijna altijd dezelfde kleuren koop en niemand ziet ook ooit het verschil. Misschien is dat iets wat ik wel moet afleren en moet ik een nieuwe kleur wagen. Maar tot die tijd ben ik tevreden met al mijn lipstick’s.Bijna al mijn lipstick’s komen van Catrice of Essence. Ze zijn lekker goedkoop en ze hebben mooie kleurtjes. Graag laat ik mijn nieuwe aankopen aan jullie zien.Van links naar recht zie je van Catrice 080 Corallicois Pink, Essence 55 Coralize me! en van Catrice 220 Mrs. Brightside


Het zijn alle 3 echt prachtige kleuren maar toch is ieder anders.Ook vind ik de verpakking van Catrice altijd erg mooi en chic uitzien. Wel zie je al snel vingerafdrukken wat toch een minpuntje is.


Hier zie je swatches van de lipstick’s. Ze zijn op volgorde zoals op de foto hierboven. Ik vind de middelste van Essence erg mooi van kleur. Helaas zie je die niet heel erg goed op mijn lippen en zie je meer glitter dan echt de kleur. Dat vind ik wel erg jammer. Ook vind ik de rechtse (van Catrice 220 Mrs. Brightside) verrassend mooi! Dit is voor mij al een heftige kleur maar ik heb hem regelmatig op.


Hier heb ik  Catrice 080 Corallicois Pink op.Ik moet nog steeds wennen aan deze kleur. Ik vind hem mij zo ouderlijk staan. Bij mijn vriendin stond hij wel erg mooi. Ik hoop dat ik de kleur naar een tijdje wel mooi ga vinden. Als ik hem swatch vind ik hem namelijk wel erg mooi!Dit is de lipstick Essence 55 Coralize me!  Je ziet het bijna niet maar hij geeft toch net een extra kleurtje aan mijn lippen. Het is ook voornamelijk de glans die je op mijn lippen ziet. Het is geen opvallende lipstick maar ik vind hem wel erg mooi!En als laatste hebben we van Catrice 220 Mrs. Brightside. Ik denk toch wel dat deze mijn favoriet is! Ik vind het echt een mooi en lief kleurtje. Ik heb hem ook vandaag op hihi ;$ Ik ben erg blij dat ik deze gekocht heb. Eerst twijfelde ik er nog over maar ik ben er toch ontzettend tevreden mee!


Wat hebben jullie liever, Catrice of Essence lipsticks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>