Mijn favoriete parfum

 

Vroeger zo’n 2 jaar geleden was ik nooit zo van de parfums.
Ik vond het wel leuk om ze te krijgen maar ik kocht ze zelf zeker niet.
En als ik ze zou kopen was het om het leuke flesje en niet om de geur.
Dit is door de jaren heen zeker veranderd en als het aan mij lag kocht ik elke week een nieuwe parfum.
Mijn smaak voor parfum is ook zeker veranderd. Helaas vind ik alleen maar dure parfums erg lekker maar kan de wat goedkopere gelukkig ook nog waarderen.
Voor vandaag wou ik jullie eens mijn favoriete parfums laten zien. De wat goedkopere en duurdere.
Het zijn er in totaal zes en over elk parfum zou ik iets vertellen.

We beginnen met de parfums van Harajuku lovers
Het eerste geurtje hiervan is G dit is het schattige blonde meisje. De flesjes zijn niet heel erg groot maar groot genoeg voor mij. Dit is een heerlijke geur die niet te sterk aanwezig is.Mensen om mij heen ruiken dit geurtje altijd waarover ik dan ook een complimentje krijt. Heti s een oosterse fruitige geur met noten van verse kokos jasmijn en katoenplanten

Dan van de Harajuku Lovers het luchtje Baby
Deze zit in een roze doosje met ook een leuk poppetje. Telkens vraagt me zusje of ze ze mag hebben. Nu ik dit artikel schrijf ben ik geneigd om ze aan haar te geven omdat ze ze zo graag wilt haha.Deze parfum is ook sterker dan de ander maar ook zeker erg lekker.Het ruikt naar een boeket vol met bloemen maar welke bloemen weet ik niet. Ik weet wel dat dit de noten zijn van de parfum oranje bloesem,jasmijn bloemblaadjes en Tiare Bloem.

Dan hebben we het luchtje Cool Water van Davidoff.
Deze heb ik van mijn vriend gekregen omdat ik die van hem zo lekker vind ruiken en hij wou me graag de vrouwen versie geven.
Ik ben erg blij met dit luchtje want ik heb hem zeker weekelijks op.
De noten van deze parfum zijn amber,zoete meloen,water lelie en zwarte bessen.Ik vind het een heerlijk suptiel geurtje die ook goed aanwezig is maar niet te sterk.

Dan hebben we nog van TBS White Musk
Ik vind het een heel warm en vertrouwd geurtje die ik vaak bij de koude dagen heb gedragen.
Ik vond hem echt heerlijk en ik kreeg bij de geur een erg fijn gevoel. De noten van deze parfum zijn witte muskus,jasmijn,roos,iris en lelie.

Hier hebben jullie ook een artikel over kunnen lezen dat was Laugh with me Lee Lee.
Dit is een heerlijke parfum van benefit met een super leuk flesje.
Ik had hier al eerder een artikel over geschreven.
Ik kan niet goed beschrijven wat voor geur het precies is. Hier ben ik namelijk erg slecht in.
het is een vrouwelijke parfum met citrustopnoten,jasmijn en lelie als middentonen een een houtachtige basis.

En als laatste hebben we de parfum Viva la Juicy.
Dit is denk ik ook de duurste parfum die ik heb. En ik ben er ontzettend blij mee, is hij niet prachtig!
De noten van deze parfum zijn bessen,mandarijn,kamperfoelie,gardenia en jasmijn.Ook de basisnoten zijn erg zoet namelijk amber,caramel,vanille,sandelhout en prailine. Allemaal erg zoete geuren maar deze parfum is nou niet mierzoet maar lekker zoet.
Ook hier heb ik al eerder een artikel over geschreven.

Dit waren dan mijn vijf favorieten Parfums.
Ik heb er wel meer in mijn stash, zo’n 22 maar dit waren toch wel mijn favorieten.
Zijn jullie met een van deze parfums bekend? En welke is jou favoriet?

43 thoughts on “Mijn favoriete parfum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>