Mijn favoriete lipstick

 

Vorig jaar was ik totaal geen fan van lipsticks. Ik vond het niet fijn om op te doen, ik vond het te opvallend en het stond me niet.Die gedachten veranderde toen ik mijn eerste lipstick kreeg.
Dit was de 01 Tigerlily van Catrice.Ik vond hem er al erg apart uitzien en de kleur was ook erg mooi! het gaf mijn lippen een mooi subtiel rood kleurtje maar was niet te opvallend.
Deze draag ik nog steeds erg vaak maar ik ben ook andere kleuren gaan proberen.
Ik heb nu een paar favorieten voor jullie die ik graag wil laten zien.

Van links naar recht vertel ik jullie over de lipsticks.

Helemaal links zie je de kleinste lippenstift, hij is van time4beauty het is de Terre do’oc kelaa roos 201 lipstick. Hier kun je er nog een artikel over lezen. Dit is mijn laatste lipstick die ik aan mijn stash heb mogen toevoegen. Ik ben er erg blij mee hij. Hij heeft een hele mooie kleur die ik dagelijks draag.

Daarnaast zie je een lipstick van Essece. Het is een Limited Edition. Hij heet I’m salling nummer 02.
Het is eigenlijk een kleur die ik niet snel zou dragen, maar toen ik hem eenmaal probeerde moest ik hem wel meenemen. Ik heb hem een hele tijd weekelijks gedragen en ik ben van plan dat zeker weer te gaan doen.

Dan nog eentje van Essence. Deze heb ik puur op de gok gekocht. Ik wist niet wat ik precies wou kopen maar ik wou persee met iets thuis komen. Ik keek naar de lipstick en nam hem maar mee. Zonder echt goed naar de kleur te kijken. Hier heb ik toch wel geluk mee gehad want uiteindelijk vind ik het een erg mooi en lief  kleurtje.

Dan een lipstick van Catrice. Ook van een Limited Edition. Dit is de Tigerlily nummer 01.
Ik vond hem er zo mooi uitzien, de lipstift is een beetje doorzicht (zie je ook op de foto) Ik vind hem echt ontzettend mooi! Het is echt een suptiele en zachte kleur die niet te erg op valt. Hij maakt mij lippen net wat roder wat er ook meteen gezonder uitziet.

Dan een lipstick van Rimmel London. Deze was ooit afgeprijs voor € 5 euro en ik wou hem graag proberen.
Dit is nummer 200 Latino. Het is voor mijn doen al een wat opvallende kleur, maar toch draag ik hem graag! En als ik hem draag krijg ik er veel complimentjes over. Vooral zit er een mooie glans in de lipstick wat het er nog mooier doet uitzien.

Dan nog een Rimmel London lipstick. Deze was van de Kate Moss Colectie . Ik wou er zo graag een en vriend lief had er een voor mij gekocht voor mijn verjaardag. Het is nummer 05.
Het is een hele mooi opvallende felle roze kleur. Ik moest er eerst aan wennen maar nu vind ik hem erg mooi. Ik moet wel toegeven dat ik hem alleen thuis draag en nog niet in het openbaar. daar vind ik he mte gewaagd voor.

En dan als laatste ook een lipstick van Rimmel London.
Ik vond de verpakking al super leuk uitzien, dat was ook het gene wat me aantrok.
Het is nummer 130 Love me. Ik kan de kleur niet goed omschrijven maar hij is echt prachtig! Ook deze heb ik regelmatig op maar dan ook in het openbaar haha. Sommige vinden deze lipstick iets te zwaar voor mij. Zelf ben ik het niet met ze eens en ik draag hem gewoon. Dit is ook een van de weinige lipsticks die de hele dag mooi blijft zitten.

Ook hier van links naar rechts de kleuren geswatcht.


Dat waren dan al mijn favorieten lipsticks.
Ik heb besloten wat vaker aftewisselen omdat ik nu toch voor een lange periode vaak het zelfde draag. Ook vind ik het leuk om te zien hoe mijn liefde voor lipsticks is uitgegroeid. Vroeger zou ik het nooit opdoen, en nu is het een van mijn favorieten maek-up producten!
Heb jij ook een favoriete lipstick?
Zouden jullie mijn enquête nog willen invullen?

36 thoughts on “Mijn favoriete lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>