Maxfactor smoky eye effect

 

Ik weet dat dit product al een hele tijd op de markt is,maar ik vond hem laatst ergens verdwaald in mijn stash en wou hem weer eens uitproberen.Ik ben nooit een held geweest in het maken van een smokey eye en ik was benieuwd of dit product mij ermee zou helpen. Ik heb hem in de kleur Bronze Haze.Naar mijn mening ene erg mooie kleur voor een smokey eye. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ik deel jullie mijn mening over dit product en het resultaat.Benieuwd? Lees dan verder

De Smokey eye Effect heeft twee uiteindes met beide een andere vorm.De ronde kant kan gebruikt worden om de kleur op het gehele ooglid aan te brengen,de andere kant met de punt is ook donkerder van kleur en die kan je in je arcadeboog aanbrengen of tegen de wimperrand.

Wanneer ik heb op mijn hand swatch ben ik erg tevreden over de kleur en het pigment.Ook vervaagt hij niet al te snel wat ik erg fijn vind.

Maar nu ga ik hem op mijn ogen aanbrengen.Ik gebruik wat oogschaduw basis van essence om te beginnen.Ik breng de gouden kleur aan op mijn hele ooglid.Dan pak ik de donkere kleur en die breng ik aan langs mijn wimperrand en in de arcadeboog.Vanaf hier ziet het er al erg raar uit maar goed we zijn nog niet klaar! Naar mijn mening het ziet er niet uit. Ik wou het nog wat blenden maar het werd alleen maar erger en ik kan het totaal geen smokey eye noemen.

Erg jammer want dit product was anders ideaal geweest voor een makkelijke smokey eye.Het word helaas erg vlekkerig en het zit niet meer mooi op zijn plaats.Ook waren de kleuren op mijn ogen heel anders veel lichter en het zag er alleen maar ‘vettig’ uit.Dit product kost dacht ik iets van €13 euro.Zeker je geld niet waard.Dan kan je beter een leuk smokey eye palettje kopen van Catrice. Veel goedkoper en het werkt nog beter ook!

33 thoughts on “Maxfactor smoky eye effect

  1. Oh, ik vind dat spul écht verschrikkelijk! Creast direct al na de seconde je je ogen even open hebt. Nee, nee, nee! Doe dan inderdaad maar een leuk palletje van Catrice van een paar euro, da’s 100 keer beter!

  2. De kleuren zijn mooi, maar het effect. Neee! Geef mij ook maar gewoon liever een palletje, want dit is niets! Wel cool om iets minder positiefs te lezen over een product. :’D

  3. Mooie kleuren, je kan het wel gebruiken als een base omdat het vettig is, dan blijft je oogschaduw goedplakken :). Maar het is ibderdaad jammer dat hij niet goed werkt..

  4. Ik had ook zo’n ding, maar dan de smoky shadowblast van Covergirl (verder hetzelfde als die van Max Factor). Ik vond de kleuren mooi, maar inderdaad werkt het niet. Wel jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>