Lush lente producten #2

 

Afgelopen week schreef ik een artikel over de nieuwe producten van lush.
Elk jaar komt lush weer met een leuke limited edtion, en dit keer stond hij in het teken van de lente.
Iedereen was in de comments enthousiast over de nieuwe producten.
Nu heb ik een paar producten van deze collectie binnen en ik wil ze jullie graag laten zien.
Want echt, Lush heeft echt heerlijke lente producten,wat ben ik blij met ze!
Ze zien er zo mooi uit en ruiken echt heerlijk! Elke keer als er vrienden langskomen hoor ik ‘goh wat ruikt het hier lekker’ als ze hun neus volgen en ze komen bij mijn schaal met lush spullen hoor ik meteen dat ze de lush producten er super leuk uit willen zien!
Ik laat jullie niet meer in spanning, hier een artikel over de lente producten.

Als eerst heb ik een paar  herbruikbare (veganistische) Bubble bars op een stokje. Ze zien er zo vrolijk en kleurrijk uit! Je kunt ze door het bad roeren waarbij je genoeg schuim krijgt en het heerlijk ruikt. Daarna laat je de bubblebar drogen en kun je hem later weer gebruiken. Ik denk dat je ze zo 6 keer kunt gebruiken.

We beginnen met Bubble Bloom.Deze ruikt naar sinaasappel,limoen en jeneverbessen. Het is een groene bloem
en heeft een heerlijke lente achtige geur.Het doet me een beetje denken aan gemaaid gras.
Ik vind hem er zo leuk uitzien! hij zou zo een boeket in kunnen.
Deze is te koop voor € 8,95

Ook heb ik nog de Madam Butterfly.Van deze is helaas het stokje afgebroken maar hij ziet er nog steeds erg leuk uit! Hij ruikt heerlijk naar rozen en limoen, zeker een favoriet.Er zit Cacao en Shea boter in wat je huid heerlijk verzacht. Love it!
Deze is te koop voor €  8,95

Dan heb ik nog de Washing up fairy. Ik was naar deze erg benieuwd omdat hij bedoeld was voor de afwas. Nou heb ik gelukkig eeen afwasmachine thuis, maar wanneer ik bij mijn oma kom eten mag ik daar maar al te graag de afwas doen. Dit keer vond ik het zeker niet erg zo kon ik hem uitproberen!
Wat is nou de bedoeling? je roert er mee door je afwaswater en er ontstaat een sopje.Het ruikt heerlijke naar citroen.Hij werkt echt super fijn! de vaat word goed schoon en ruikt heerlijk. Ook kreeg ik geen iritatie aan mijn handen wat erg fijn is.
Deze is te koop voor € 6,95

Ook heeft Lush nog andere heerlijke bad producten die ik jullie moet laten zien!
Namelijk The Carrot en Fluffy Egg. Het wortelje roer je aan het groene gedeelte door je bad. Het bevat wortelolie wat je huid lekker zacht maakt.De wortel ruikt niet naar wortel maar meer naar fruitige olien zoals citroen en bergamot.
Deze is te koop voor € 12,95

Fluffy Egg ruikt echt heerlijk zoet en ik ben er verliefd op! Het maakt je bad ook roze en het ruikt meteen naar snoepjes.Als je de chocolade eitjes wilt vermijden kun je jezelf dus met dit roze ei ook zeker verwennen. Wel laat hij heel veel roze poeder achter,mijn hele bureau zat onder haha maar dat vind ik geen probleem.
Deze is te koop voor € 5,50

Ik ben echt heel erg tevreden over de lente producten van Lush.
De producten zien er super leuk uit en ze rijken echt heerlijk! Ik denk dat ik mijn zusje zo’n ei cadeau doe. Ze kan er maar niet vanaf blijven haha.De collectie is goed gevuld met heerlijke producten voor in bad die ik zeker ga gebruiken.Ik vind het zeker een voordeel dat de producten herbruikbaar zijn. Meestal wil ik deze producten niet gebruiken omdat ik het zonde vind. Nu heb ik dat probleem niet meer!Ik zou zeggen ga snel eens langs de lush om een kijkje te nemen naar deze heerlijke producten!
Welk lente product gaan jullie aanschaffen?

33 thoughts on “Lush lente producten #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>