Lush: Lemony Flutter


Ik weet het ik weet het. Jullie hebben dit product al honderd keer voorbij zie komen op andere blogs.
Maar zie het als een soort reminder,over hoe geweldig dit product wel niet is.Ik heb hem al zovaak willen meenemen. Maar toch kwam het er nooit van. Ik ben namelijk nooit met mijn nagels bezig dus mijn nagelriemen al helemaal niet.Maar toen bedacht ik me dat ik dat wel moest gaan doen. Ook is de Lemony Flutter goed voor droge plekjes.Ik heb me laten adviseren door de meisjes bij lush en toen wist ik het zeker. Ik neem hem mee!Dus bij deze een artikel over Lemony Flutter.Ik hoop dat je het alsnog leuk vind om te lezen.Lemony Flutter is een van de best verkochten producten van Lush.En daar twijfel ik zeker niet aan.Wat is het toch een heerlijk product.Eerst vond ik 50 gram wel weinig, zeker voor 10 euro. Maar ik weet zeker dat het voldoende voor mij is. Als ik het potje opendraai ruik ik meteen een heerlijke citroen geur. Meestal hou ik er niet zo van maar deze geur vind ik wel lekker.


de cacaoboter en allerlei andere oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Dat bevordert de nagelgroei, dus als je nagels snel splijten en breken is dit het wondermiddel!Het is niet alleen een wondermiddel voor je nagelriemen. Ook voor andere drogeplekjes is dit een geweldig product.Je kan het gebruiken op je hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant! Zelf heb ik vaak last van droge hielen. Maar sinds ik dit product in huis hem niet meer!


De ingrediënten
Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Shea Butter (Butyrospermum parkii), Beeswax (Cera alba), Lanolin, Soya Oil (Glycine soja), Cold Pressed Organic Avocado Oil (Persea gratissima), Cold Pressed Organic Flaxseed Oil (Linum usitatissimum), Mango Butter (Mangifera indica), Hydrogenated Palm Kernel Oil, Castor Oil (Ricinus communis), Perfume, Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Lemon Oil (Citrus limonum), Lavender Oil (Lavandula hybrida), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Chamomile Oil (Anthemis nobilis), Sodium Borate (Borax), Gardenia Extract (Gardenia jasminoides), *Citral, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool, Methylparaben, Propylparaben.

Hier zie je dat het allemaal natuurlijke ingrediënten zijn. De meeste zijn olien. De belangrijkste ingrediënten zijn citroenolie, shea boter en bijenwas. Verder zitten er oliën in als avocado-olie, castor olie en kamille olie.


Ik vind het een heerlijk product dat fijn weg smeert.maakt je nagelriemen soepel en werkt verzorgend.Ook is hij ontzettend fijn voor mijn droge plekjes. Ik heb er totaal geen last meer van. En zelf vind ik de geur ook echt heerlijk. Ik pak het potje er al bij om alleen de geur te ruiken hihi. Je kunt met dit potje gemakkelijk een jaar vooruit.Mocht je er nog niet bekend mee zijn en je bent een keer bij Lush, probeer de crème dan eens uit. Als je niet van citroengeur houdt dan kan ik me voorstellen dat het niks voor jou is.De Lemony Flutter is zowel online verkrijgbaar als in de winkels van Lush,

Prijs €9,95  50 gram

38 thoughts on “Lush: Lemony Flutter

  1. Er is dus een Lush in Utrecht maar ik weet nog niet waar, ik ben namelijk van plan deze zeker weten te halen! Okal heb ik er veel op blogs over gezien, toch nog leuk om jou mening te lezen.<br><br>Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>