Littlefashiolista op Facebook

Zoals ik gister in het artikel aankondigde is ook Littlefashiolista begonnen aan facebook.
Ik ben er gister mee begonnen en ik vond het toch best spannend. Ik wist niet goed hoe het werkte maar hij is er!Er staat nog niet erg veel op maar daar komt natuurlijk verandering in samen met jullie. Op de facebookpagina zie je een kijkje achter de schermen,sneakpeaks en nog veel meer.Misschien dat ik ook nog een leuke winactie weet te regelen.

Ook kun je via de facebook van Littlefashiolista gesprekken houden met andere lezeressen.Gezellig toch?
Zoals ik al zei is de facebookpgaine gister pas van start gegaan en zijn er nog maar weinig like’s.
Daarom zou ik het erg leuk vinden als we samen het aantal wat omhoog halen.
Ook jij kunt nu naar de Littlefashiolista Facebook zo blijf je altijd op de hoogte.

Als iemand nog iets leuks weet op de facebook pagina te verbeteren dan hoor ik het graag! Samen maken we er iets gezelligs van

18 thoughts on “Littlefashiolista op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>