Just let me know


Al een tijdje is Littlefashiolista weer terug van weg geweest. Ik heb mijn site en mijn layout aangepast en zelf ben ik er erg tevreden over.Ook kreeg ik van jullie super veel leuke reactie’s en lieve berichtjes over de vernieuwde Littlefashiolista, dankjulliewel!Regelmatig word ik gemaild met de vraag over layouts en andere dingen over het bloggen. Dit vind ik hartstikke leuk! Ik beantwoord je mail binnen een dag en ik vind het fijn om julliete helpen. Dus heb je een vraag? Je kunt me gerust mailen naar Littlefashiolista@hotmail.comDoordat mijn site vernieuwd is leek het mij leuk om ook een eigen facebookpagina te maken voor Littlefashiolista. Dit gaat ook hartstikke goed en ik vind het leuk om te doen! Ik merk dat jullie een facebookpagina fijn vinden werken om te volgen dus hier zou ik ook vaak actief online zijn.

Ook stijgen de bezoekersaantallen en daar ben ik super blij mee. Ik merkte wel dat mijn statistieken wat daalde nu ik geen GFC meer heb. Maar jullie komen allemaal weer terug! Ik ben ontzettend blij met jullie schatjes! Ook kreeg ik veel nieuwe vaste bezoekers. En die wil ik van harte verwelkomen op Littlefashiolista! Leuk dat jullie er zijn.En aan die nieuwe bezoekers maar natuurlijk ook aan mijn vaste! zou ik willen vragen wat ze nou graag op littlefashiolista willen zien.

Ik heb een vloedgolf aan inspiratie en ik schrijf alles altijd meteen op. Dus genoeg artikels waarvan jullie kunnen genieten.Maar wat zien jullie graag? Mijn blog gaat vooral over beauty en ik denk dat de meeste van jullie ook daarvoor komen. Maar wat zou er nog toegevoegd kunnen worden aan Littlefashiolista?

Misschien zouden jullie ook meer lifestyle willen zien? Of meer fashion? Ook diy’s zou ik kunnen doen, zelfs koken of bakken word geen probleem. Ik doe het allemaal! Vertel mij in de comments wat je graag wilt zien en ik zou eens kijken wat mogelijk is!
Ik ben toe aan een uitdaging, het lijkt me namelijk leuk om me in onderwerpen te verdiepen waar ik meestal niet mee bezig ben. Zo leer ik ook weer wat en word mijn kennis ruimer.

Dus laat mij in de comments weten wat je meer zou willen zien op Littlefashiolista.

25 thoughts on “Just let me know

  1. Je doet het ontzettend goed, schat! Niets om op aan te merken, eigenlijk. But, af en toe wat meer lifestyle is toch wel erg leuk! :D En je wilt uitdaging hebben? Juist goed, hihi!

  2. Ik vind je blog echt heel leuk! Ik ken hem nog niet zo lang, dus je hele blogstyle vind ik nog wel wat moeilijk eruit te halen zeg maar. Ik denk dat ik me wel met de mensen boven me eens ben, iets meer lifestyle zou leuk zijn! ^__^ En alvast veel succes met je veranderingen haha.

  3. je blog is geweldig! ik zou zeggen, doe lekker je eigen ding want daar komen vaak de leukste posts van! bijvoorbeeld, sommige mensen vinden wel dat ik meer beauty zou moeten posten, maar daar heb ik toevallig helemaal geen zin in en als ik het dan toch zou doen zou het echt een saai, duidelijk 'gedwongen' artikel worden! ik ben iemand en die post waar ze zin in heeft, en anders voelt het

  4. Ontzettend bedankt voor je lieve reactie Hanna! Dat doet me zeker goed.Je hebt ook helemaal gelijk dat je moet posten wat je leuk vind. Zelf vind ik het ook leuk om nieuwe dingen uitproberen. Ik wil toch de journalistiek in dus zou ik het ook wat breder moeten gaan bekijken. Maar ik ben het helemaal met je eens! Als ik er echt geen zin in heb of ik voel me er niet fijn bij dan doe ik het ook

  5. Superleuke layout! Schrijf allereerst gewoon over wat je leuk vind, dat worden meestal ook de leukste artikels :) Maar als ik dan toch zou moeten kiezen zouden iets van je favoriete recepten, roomtour of andere lifestyle dingetjes mijn aandacht in ieder geval trekken :)<br>Liefs,<br>xx

  6. vandaar dat ik me af vroeg waar je arikelen bleven. ik volge je namelijk via gfc. ik ga je straks volgen via bloglovin. zodat ik niks meer mis. maar wat ik nog meer op je blog zou willen zien? hij is leuk! maar elke week iets van lifestyl lijkt mij leuk! liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>