In 8 stappen naar kleurrijke zomer nagels

 

Verwen jezelf in 8 stappen met een uitgebreide thuismanicure. Of nodig je vriendinnen uit voor een avondje medi pedi. Niet alleen gezellig, maar ook met mooie zomerse nagels als resultaat. Ik was een dagje in Groningen samen met Myrthe gingen we naar Romy’s huis. Zo wouden hun mij helpen met dit artikel Dankjewel! In dit artikel word er dus in 8 stappen uitgelegd hoe je je nagels mooi kunt lakken. Ben je benieuwd? Lees dan verder.
STAP 1 Leg alles klaar: glasvijl, handcrème, nagellakremover (zonder aceton), nagelriemolie/crème, basecoat, nagellak en top coat.
STAP 2 Begin met het schoonmaken van je handen. Verwijder eventuele nagellakresten met nagellakremover zonder aceton van Etos.
STAP 3 Knip je nagels niet, vijlen is beter, dan beschadigen ze niet. Tip: vijl je nagels in ovale vorm, want puntige nagels breken sneller.
STAP 4 Heb je nagels die snel scheuren? Doe ze na het vijlen in een badje met lauwwarm water en een klein scheutje nagelolie. Druk voorzichtig de nagelriemen iets naar achter en maak je nagels vervolgens vetvrij met een wattenstaafje en wat nagellakremover.
STAP 5 Breng een dun laagje basecoat aan. Dit zorgt ervoor dat de kleur van de nagellak niet in je nagels trekt, zo blijven je nagels kleurloos. Of kies voor de nail hardener van Etos. Dit versterkt en gaat het splijten en inscheuren van je nagels tegen.
STAP 6 Is je basecoat goed opgedroogd? Dan kun je beginnen met lakken. Zorg ervoor dat je de laagjes niet te snel en te dik achter elkaar aanbrengt, zo voorkom je luchtbelletjes onder de nagellak. Kun je niet kiezen uit al die leuke nagellak kleurtjes? Lak je nagels dan in verschillende zomerkleuren! Colour blocking is dé modetrend en houdt zich lekker niet aan de regels. Zin in pimpelpaars met knaloranje en fluogroen? Doen!
STAP 7 Breng de topcoat aan op het moment dat het laatste laagje nagellak net niet helemaal droog is. Zo creëer je een toplaag die met gemak een weekje blijft zitten zonder dat de nagellak beschadigt!
STAP 8 Blijf je handen en nagels verzorgen met een lekkere voedende handcrème! Masseer je nagelriemen en nagels, hiermee zorg je ervoor dat je nagelriemen soepel blijven en dat er geen velletjes ontstaan. Doe dit ook altijd nadat je met schoonmaakmiddelen en/of warm water in aanraking bent geweest, deze drogen je handen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>