Goodiebag High Tea

11 juli hadden we dan bij mij thuis de High Tea meeting.We waren met z’n 7 en we hebben een ontzettend leuke dag gehad! Dit keer wouden we bij de meeting de goodiebag wat kleiner maar dat is ons niet helemaal gelukt.Jullie vroegen of ik de inhoud met de goodiebag wilde laten zien,en natuurlijk wil ik dat doen! Dus hier een filmpje met de inhoud van de goodiebag.Als je verder leest zet ik de linkjes van de webshop erbij.

de hipste dingen
Silkyroses
Desana,
Le Lion
Soapz
Online armbanden
Sfeerzeepjes,
Saitee
Top Vintage
Zeepromantiek
Nina’s Nature
Online make-up
Rebro Cosmetics
Meidedomein
Sweetest design
Kagami
Lekker suikervrij
Farmaline
Cadeau.nl
Penpaljunkie
Sakura Zeep
Zoets.nl
Megagifts
Buddhaz
Blezi

 

19 thoughts on “Goodiebag High Tea

  1. ah wat jammer dat je gezakt bent zeg! Ik kijk er nu al tegenop haha, ik ga hem denk ik over een maand plannen te doen! Leuk filmpje :D Ik hoop dat ik de volgende keer bij een meeting kan zijn. Die goodiebag looks gooood!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>