>Fashion for Home

>FFH

Jullie vroegen aan mij of ik meer artikels wilde maken over lifestyle. Ook interieur vonden jullie erg leuk dus daarom voor vandaag een speciaal artikel voor die meiden! Op het internet kun je genoeg leuke webshops vinden waar je leuke dingetjes kunt kopen voor in je huis of je slaapkamer.Wie wilt er nu niet een gezellige huiskamer of slaapkamer? Op de webshop Fashion for home kun je dit vinden,en deze webshop was een van de weinige die mij echt aansprak. Nu heb ik wel een dure smaak moet ik jullie eerlijk bekennen maar ik vond het toch erg leuk om dit met jullie te delen. Deze webshop heeft prachtige Design meubels die ik graag aan jullie wil laten zien. Voor de gene die zoals ik nog thuis wonen is dit ook erg leuk. Ik fantaseer vaak hoe ik mijn huis later ga inrichten en veel van deze meubels zijn op deze webshop te vinden. Hartstikke leuk natuurlijk. Design is natuurlijk altijd erg duur maar op Fashion for Home is het een stuk goedkoper! nou vind ik het zelf nog wel prijzig maar hé met mijn salaris kom ik al helemaal niet ver hihi. Kijk met me mee en geniet van deze prachtige meubels.

Wat ik zelf persoonlijk erg vind is hun schoenenkast/box het ziet er super chic uit and i love it! Ze hebben hier een breed assortiment van en ik vind ze zo leuk Wat zou ik deze graag op mijn kamer zien, en natuurlijk helemaal gevuld met schoenen.Het gaafste systeem vind ik het Box Base systeem. Dit kan je namelijk met verschillende sets aanvullen, in elkaar schuiven of je houdt het gewoon bij de basis.Ook zo rek aan de wand zou super handig zijn! En het ziet er ook nog eens erg mooi uit.Ook hebben ze voor in huis super leuke accessoires. Ik weet precies wat mijn stijl is en die kan ik ook zeker terug vinden op de webshop. Ik laat jullie 4 van mijn favorieten zien op de bovenste foto.Ik vind die brievenstandaard echt super schattig en vooral met die spiegel erbij. Dat maakt het helemaal af. Ook passen die twee doosjes er helemaal bij ik vind ze zo leuk! En dan nog de kleine sfeerhaard om het aftemaken. Ik ben helemaal dol op deze 4 en ik zie ze zo in mijn huiskamer staan.En wat ze ook nog hebben super leuke lampen! Die eerste zou ideaal voor mij zijn.Super handig om daar je boek neer te leggen. En het ziet er ook nog eens leuk uit. Die daarnaast vind ik erg mooi voor boven de eettafel. En dat spookje dan! echt heel schattig, ik zou hem zelf nog wel op mijn kamer willen zo leuk! Ik denk dat ik er afentoe wel van ga schrikken haha. En die laatste lamp vind ik gewoon heel erg tof en apart!

Natuurlijk heeft Fashion for home nog veel meer leuke artikelen, maar dit waren toch de dingen die ik jullie het liefst wou laten zien. Zo hebben ze ook prachtige banken en bedden. Ik zou zeker een kijkje op de webshop nemen als je van design houd. Het is toch wat goedkoper via deze webshop en zo kom je toch aan je mooie design meubels.Ook zijn hun beloftes onder andere Beste prijsgarantie -Gratis bezorgen -Gratis retour-30 dagen retourrecht.
In mijn oren klinkt dat toch wel goed! Ik ben benieuwd wat jullie van deze webshop vinden.Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>