Dermacare: Dr.Hauschka Minipakket 1/2

Ik zocht al een hele tijd naar een webshop waar ik me echt goed bij voelde. Ik wilde graag verzorgingsproducten die echt bij mij pasten en waar ik ook zeker bij was. www.DermaCare.nl is zo’n webshop! DermaCare.nl is een online schoonheidsspecialiste voor de beste producten voor jou huid. Ze hebben allerlei merken en voor elke huidtype een geschikt product. Zo krijg je ook online professioneel huid advies zodat je zeker bent van de juiste aankoop. Behalve de gezichtsverzorging die ze verkopen, hebben ze ook lichaamsverzorging en de bad en doucheverzorging in hun assortiment opgenomen. Zodat wij ons totaal kunnen verzorgen. En mocht je er allemaal niet uitkomen dan kun je altijd gebruik maken van hun online schoonheidsspecialiste, zij beantwoord al onze vragen. Is dat geen service? Zo heb ik een mini pakketje van Dr.Hauschka geprobeerd. Het is best een uitgebreid pakket en dat zeker voor een mini pakket dus jullie kunnen een vrij lang artikel verwachten.

Willen jullie weten wat ik ervan vind? Lees dan verder.

Het pakketje zit in een handige blik die je gemakkelijk overal kunt meenemen. Als ik het doosje open zit er een handig boekje in dat over elk product wat informatie geeft. Dit vind ik altijd fijn aangezien ik bij producten niet altijd weet waar ze precies voor dienen. Ook staat er in het boekje de ingrediënten die worden gebruikt en wat ze precies doen. Heel handig vind ik dit!

In het zilverkleurige doosje zit, Handcrème, Bodymilk Rozen, Bodymilk Kweepeer, Lavendelbad, Bodyolie Rozen en Bodyolie Citroen
Lemongrass .Nou als dit nou geen leuk pakket is weet ik het ook niet meer Dit is een erg leuk cadeautje om uw lichaam mee te verwennen maar ook is het hartstikke leuk om aan een vriendin te geven. In deze kit zit zowat elk product die je goed kunt gebruiken voor je huid!

Nu ga ik kort iets over alle producten vertellen wat er in zit. Dat is natuurlijk wel zo leuk.
We beginnen met de tube’s.De grote van alle tube’s zijn precies groot genoeg om ze uit teproberen. Je kan er langer mee doen en dat is natuurlijk erg fijn. Soms krijg je namelijk ook mini pakketje die je maar een keer kunt proberen en dat vind ik altijd zonde.

De handcreme: Deze handcréme met extract van heemst strekt erg snel in je handen en maakt zelfs de zwaar belaste werkhanden van mijn stiefvader en ruwe ellebogen weer heerlijk zacht en soepel. We konden haast niet geloven wat we zagen haha. Deze handcréme zit nu standaard in mijn tas omdat ik nog nooit zo fijne handcréme heb gehad.Wat is Heemst nu precies? Door de hoge gehalte aan slijmstoffen verkomt het uitdroging van je huid.Precies wat ik in een handcréme zoek.Het is echt wonderbaarlijk hoe snel deze créme intrekt en ik heb het dan ook over 5 seconden

Dan de BodyMilk Rozen
Dit product bevat de harmoniserende krachten van de roos en stimuleert en versterkt daarmee de natuurlijke beschermende functie van de huid. De zachte Bodymilk Rozen is een rijke intensieve verzorging met wilde rozenbottels, etherische rozenolie en een kostbaar aftreksel van rozenbloesem in amandelolie die de huid beschermt en harmoniseert. Met name de beschermende, natuurlijke omhulling van de gevoelige droge huid wordt versterkt. JE huid wordt weer glad, zacht en soepel.Als ik terug kom van sporten dan gebruik ik deze Body Milk. Hij trekt snel in en zorgt voor een heerlijk warm gevoel. Ik ben dol op dit product! Na sporten, sauna, douchen of baden trekt de, dun op de huid aangebrachte Bodymilk Rozen, snel in en zorgt voor een omhullend, warm gevoel. En wat is dit een heerlijke geur! ik ken ook wel rozen geur maar die ruiken naar mijn mening erg muf en dat is deze zeker niet!

En dan als laatste de BodyMilk Kweepeer
De verzorgende Dr.Hauschka Bodymilk Kweepeer bevat extracten van kweepeer, sleedoorn en salie die het vochtgehalte van de huid reguleren, de huid vitaliseren en steviger maken. Deze lichte, niet vette emulsie verfrist de huid en zorgt voor natuurlijke elasticiteit.Ook vind ik de geur echt heerlijk. Ik kende de geur nog niet dus dat is altijd leuk.Het is wel een geur waar je van moet houden het doet me een beetje denken aan mijn oma’s zijn hihi en dat is positief!

Links zie je de handcrème,in het midden de BodyMilk Rozen en helemaal rechts BodyMilk Kweepeer

Dat waren dan alle tube’s in de minipakket en de olie’s komen in een volgend artikel. Ik had over deze drie tube’s teveel te vertellen dat ik dit product in twee artikels verdeel. Tot nu toe ben ik zeker te spreken over deze drie producten. Ik merk ook dat mijn huid er vooruit op is gegaan. Als deze kit op is ga ik zeker de prdoctuen kopen. Dat is zeker de geweldige handcréme en voor de rest ga ik nog verder kijken.

Dit pakket kost €13,95 en is te koop op. En als je het mij vraagt is dit echt geen geld voor zo’n geweldig pakket! Ik kende het merk Dr Hauschka ook niet eerlijk gezegt maar ik ben meteen verkocht! Ik raad het iedereen aan om dit pakket aanteschaffen je krijgt er zeker geen spijt van!In het volgende artikel komen alle olien in het pakket aanbod.

30 thoughts on “Dermacare: Dr.Hauschka Minipakket 1/2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>