Dermacare: Dr Hauschka make-up en verzorging

 

In mijn laatste filmpje konden jullie zien dat ik een pakketje van Dermacare heb ontvangen.
In hun webshop verkopen ze het merk Dr Hauschka. Sinds ik in aanmerking ben gekomen met dit merk wil ik niet meer zonder. In dit artikel laat ik jullie een aantal producten zien van het merk. In dit artikel schreef ik wat over tubes en in dit artikels over hun olies. Nu vertel ik jullie wat over hun make up en wat andere verzorgings producten. Ik ga binnenkort nog een artikel schrijven over het merk Dr Hauschka zelf.Dat lijkt me namelijk ook erg interessant. Ik waarschuw jullie alvast, dit beloofd een wat langer artikel te worden.Iedergeval ben je benieuwd naar de producten? Lees dan verder.

Ik begin met twee prachtige lipsticks van Dr Hauschka. Ik wist helemaal niet dat ze ook make-up hadden. Natuurlijk alleen maar leuk en ik wilde ze graag voor jullie testen.Deze lipsticks zijn limited edition en je hebt ze in 5 mooie kleuren. Ik heb nummer 16 Pink Topaz en nummer 17 Rose Crystal. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de natuurlijke innerlijke gloed. Het zijn allemaal erg mooie transparante kleuren. Ik vind vooral Pink Topaz erg mooi. Ik dacht dat het een knal roze kleur zou zijn. Maar doordat hij transparante is geeft het een mooie natuurlijke kleur. Roze crystal is dan weer een wat rustigere kleur met wel een erg mooie shimmer. Ik heb ze beide gedragen de afgelopen paar dagen en ze blijven mooi en netjes op hun plek zitten. Ik moet wel zeggen stiekem heb ik toch een voorkeur voor Pink Topaz.

Dan heb ik hier van Dr.Hauschka Rozencréme Light.
Wat zit er nou precies in?
rozenwater,kostbare etherische rozenolie,rozenbloesemwas,ritmische extracten van rozenbloesems en de vruchten van de roos, de rozenbottels.
Dit klinkt voor mij iedergeval al erg goed.De rijke eigenschappen van de harmoniserende en vitalise-rende roos zijn samengebracht in een romige en gemakkelijk intrekkende dagcréme voor de droge,vochtarme en gevoelige huid.De versterkende compositie van rozenwater, etherische rozen-olie, rozenbloesemwas, geritmiseerde extracten uit rozenblaadjes en rozenbottel, stabiliseert de natuurlijke ritmes van de huid. Avocado, heemst, sesam-, amandel- en tarwekiemolie ondersteunen de huid in het vasthouden van

vocht. De harmoniserende wondklaver kalmeert een rode, geïrriteerde huid. Rozen- en bijenwas beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het resultaat: een verfijnde en egale
teint.

Ik gebruik dit product ‘s morgens naar het reinigen van mijn gezicht. Ik vind het een erg fijn product en ik denk dat ik hem ga bewaren voor wanneer het wat kouder word en mijn gezicht wel wat extra’s kan gebruiken.


Dan gaan we door naar een Vitaliserend masker.
Dr.Hauschka Vitaliserend Masker verfrist, hydrateert en stimuleert de regeneratie van de huid en is hierdoor een intensieve verzorging die geschikt is voor alle huidbeelden

Het masker bestaat uit een samenstelling van kweepeer, wondklaver en kamille.
bevordert de eigen activiteit van de huid en helpt de huid bij het op peil houden van het vochtgehalte.Door dit masker wordt een onzuivere huid met grote porien zachter en fijner en word de huid glas en fris. Ik was erg benieuwd naar dit masker en jongens hij voldeed aan al mijn verwachtingen. Wat is dit een top masker! Mijn huid ziet er veel beter en egaler uit en het voelt heerlijk zacht aan.


En als laatste hebben we reinigings melk.
Vooral een droge, gevoelige huid heeft een zachte reiniging nodig. Met de verzorgende jojoba- en amandelolie, versterkende wondklaver en speciale extracten uit granen heeft Dr.Hauschka Reinigingsmelk een vetregulerend effect en voorkomt zo het uitdrogen van de huid.
De belangrijke hydrolipidenlaag die de huidcellen verzorgt met kostbaar vocht en beschermende vetten blijft behouden. Tegelijkertijd krijgt de huid een versterkende verzorging die de natuurlijke soepelheid ondersteunt. De romige melk bindt de make-up en verwijdert deze voorzichtig. Het effect is een zachte teint. Geniet van het gevoel van een zuivere huid die vrij kan ademen en bij het reinigen al zacht wordt verzorgd. Meestal is een reinigings melk voor mij te aggresief. Dit klinkt heel stom maar het doet pijn aan mijn gezicht en het geeft een trekkerig gevoel. Dus ik was een beetje bang om dit product uiteproberen. Maar omdat alle andere producten mij zo goed bevielen probeerde ik het toch. Gelukkig heeft het product mij niet in de steek gelaten en werkt hij ontzettend fijn op mijn huid. Een nieuwe favoriet dus!
Dit waren alle producten die ik in dit artikel aan jullie wou laten zien.Ik ben opnieuw weer hartstikke tevreden over dit merk! Ik ben vooral erg verast over hun make up producten. De lipsticks zijn prachtig en tegelijk ook nog eens verzorgend! Ik heb de roze nu al erg vaak gedragen en ben er erg blij mee! Ook het masker doet wonderen die ik zeker iedereen kan aanraden! Dus ik zou zeggen neem een kijkje op Dermacare en leef je uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>