>Day 17 – Your favourite memory

>ik weet het eigenlijk niet heel goed.
er zijn zo veel mooie herinneringen die mij altijd zullen bij blijven.
Maar als ik dan toch zou moeten kiezen was het mijn basisschooltijd, ik heb het er echt geweldig gehad.
Vooral het laatste jaar groep 8.
Daar leerde ik mijn vriendje ook kennen
dat is echt een triest verhaal pas 4 jaar later kreeg ik wat met hem haha -_-
zo zie je maar als je echt iets wilt dan lukt het ook ;p
Maar dat jaar heb ik het echt geweldig gehad en dan praat ik vooral over kamp dat zou ik echt nooit vergeten!
hahaa - Stefan Topalovic, Jassin Hoe?, Amine Shakur, Cihat Güne$, Demi De schepper, Onbekend Onbekend, Iracelma Ngola, Siham Bent bladek!
Ik hoop dat niemand mij herkent haha :$
het zou wel leuk zijn als jullie in een berichtje zetten wie jullie denken dat ik ben

xxxxx

13 thoughts on “>Day 17 – Your favourite memory

 1. >Ik vind het ook altijd leuk om foto's van de basisschoolan terug te kijken. Echt verschrikkelijk wat ik daar allemaal droeg haha. Alle kleuren van de regenboog. En wat schattig dat je iets hebt gekregen met een jongen van de basisschool! Wel leuk zeg :)

 2. >ah wat een schattige foto! ik heb echt geen idee, gokje dan maar, of dan meisje links onder in het witte shirtje of het meisje met paars/wit gestreepte shirtje :)
  en thanks voor je lieve reactie!
  liefs, afterFANTASIES.blogspot.com // PhotoForces.blogspot.com

 3. >Dat kindje op de onderste rij in het midden met shirtje met korte mouwtjes en daaronder lichtpaars lang shirt of zo? :) Haha sorry als je het niet bent.
  Mijn groep acht was wel anders haha, ik had wel een paar goede vrienden maar de jongens waren nogal kinderachtig of zo. De klas die ik nu heb is ook niet helemaal super, maar ik heb wel een paar superleuke kinderen (en ook heb ik nerds haha…) Mijn allerbeste vriendin ken ik wel al vanaf de basisschool, ze zit bij me op school en we zijn nog steeds beste vriendinnen :3
  Leuk om te weten hoe jouw groep 8 was!

 4. >Leuk :D
  ik denk het kindje in het midden onderaan met dat shirtje met roze mouwtjes :)
  leuk dat je je vriend hebt leren kennen op de basisschool!
  En dankjewel :D
  jij ook gefeliciteerd dat je bent aangenomen:D
  ik ga styling/fashion & design doen! :)
  en jij?

  xox

 5. >leuke foto!
  Ik heb echt geen idee, ik denk ook dat meisje met dat paars en wit gestreepte shirtje aan.

  &&dankje voor je comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>