Colorful Lifestyle + Winactie

Op het internet komen steeds meer leuke en verschillende webshops aan je voorbij.Colorful Lifestyle is een webshop die daar zeker tussen uit springt.Vandaag wil ik jullie dus voorstellen aan deze ontzettend leuke webshop.Ik vertel jullie wat over de webshop,en laat mijn favoriete producten uit haar webshop zien.

Colorful Lifestyle is en webshop vol make-up, verzorgingsproducten, accessoires, schoenen en tassen en nog veel meer leuke hebbedingetjes. Ook de site zelf ziet er vrolijk en kleurrijk uit waardoor je al meteen nieuwsgierig word. Ik weet zeker dat er op deze webshop voor iedereen wat wils is! Ook het betalen gaat heel eenvoudig via bankoverschrijving of iDeal en je hebt je bestelling binnen 4 werkdagen in huis.Ook kan je de eigenaresse Deborah volgen op twitter zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwtjes.

Als eerst mijn favoriet de I Like Cookies! Mirror & Comb.
Hij is echt zo schattig! Het is een chocolade koekje (ik vind het meer een oreo)en als je hem openmaakt heb je een handig spiegeltje met een klein kammetje erin. How cute!Ik vind het echt geweldig! Ik heb hem nu standaard in mijn tas zitten en soms gaat mijn zusje er nog wel eens mee vandoor.ook zou dit echt een super leuke cadeautje zijn.En dat voor maar 4,95!

Dan een ander erg leuk product,namelijk La-La Land Lipbalm
Het is niet alleen erg fijn dat de lipbalm SPF 18 bevat.Hij ziet er ook nog eens super lief uit! Op de verpakking zie je een bos met kleine hertjes erop! La-La Land Lipbalm is een verzorgende, beschermende Lippenbalsem met toegevoegde vitamines (o.a Echinacea/Vit.E) en beschermt daarnaast ook nog eens je lippen tegen de schadelijke invloeden van de zon door de beschermingsfactor die erin verwerkt is.

“Tasty Peppermint with a little dose of Rosemary!”

La-La Land Lipbalm is een verzorgende, beschermende Lippenbalsem met toegevoegde vitamines (o.a Echinacea/Vit.E) en beschermt daarnaast ook nog eens je lippen tegen de schadelijke invloeden van de zon door de beschermingsfactor die erin verwerkt is.

Ook hebben ze leuke accessoires voor in je haar onder andere deze bloem.
Ze hebben verschillende soorten bloemen dus er is genoeg keus.Ik zou deze zelf niet vaak gebruiken.Maar voor een leuk thema feestje is hij altijd handig!

Als laatstehebben we van Bombshell badzout.
Ik ga haast nooit in bad.Ik neem er de tijd niet voor en van een douche word ik ook goed schoon.Maar wanneer ik dit soort producten in huis heb word ik toch gestimuleerd om rustig in bad te gaan.

Ook heeft Colorful lifestyle nog een kleine winactie voor jullie.Als jullie haar facebook pagina liken maken jullie kans op een waardebon van 7,50 voor haar site.Laat in de reactie achter dat je meedoet zodat we je kunnen mailen wanneer je gewonnen hebt.

Kende jij de webshop Colorful Lifestyle al?

29 thoughts on “Colorful Lifestyle + Winactie

  1. Of ik win of niet

    Ik ga sowieso die leuke oreo koekie kam kopen. Geweldig mooi ding. Was al een tijdje op zoek naar een ronde meeneem kam. Tegenwoordig heb je bij Etos en Kruidvat allen van die langwerpige opklapbare dingen.

    groetjesss

  2. Die lipbalsem is echt super cute, ik twijfel nog steeds of ik hem nu wel of niet ga bestellen. Ik doe mee aan de winactie, lijkt me nice als ik win haha, echt een leuke winactie! Ik heb de fb pagina geliked. xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>