Calendulan Zon van VSM

Genieten jullie ook van dit prachtige weer? Ik iedergeval wel! Van mij appart mag het elke dag zo mooi weer zijn. Binnenkort ga ik op vakantie naar Malta en dat betekent bruin worden! Omdat ik echt een bleekscheet ben begin ik nu alvast aan me kleurje. Zodat ik daar niet helemaal wit rondloop. We weten allemaal dat een bescherming voor tijdens het zonnen erg belangrijk is. Niemand van ons wilt er als een rode kreeft bijlopen! Dus een goede zonnebrand is erg belangrijk. Maar ik weet dat veel van ons dis nog wel eens vergeten en toch verbranden. Niet alleen krijgt je huid een rode gloed maar het doet ook nog eens verschrikkelijk pijn. Nou heb ik voor jullie een top product die bij lichte verbranding van de zon je huid een handje helpt. Ben je benieuwd? Lees dan verder

VSM is de grootste aanbieder van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland en heeft daarom voor heel veel vragen op het gebied van gezondheid en welzijn een passend advies.VSM biedt je een natuurlijke manier om beter in je vel te zitten en wil bijdragen aan een goed leven in evenwicht met alles wat ons omringt

Calendulan Zon hersteld en ondersteunt bij lichte verbranding. Calendulan Zon is een nieuw product binnen de vertrouwde Calendulan-lijn van VSM en is speciaal ontwikkeld om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen bij lichte verbranding.

In handige sprayflacon
Dankzij de handige sprayflacon hoef je de gevoelige, verbrande huid niet aan te raken en kan het product direct op de huid worden aangebracht. De combinatie van de actieve bestanddelen Calendula officinalis (een bloemsoort), Camphora officinalis (een bloemsoort) en Hamamelis (een boomsoort) werkt verkoelend wat een verlichtend gevoel geeft aan de verbrande huid.

Afgelopen weekend ben ik dus heerlijk in de zon gaan liggen en ik heb me voor mijn gevoel goed ingesmeerd. Maar helaas was ik licht op mijn benen verbrand en dat deed behoorlijk zeer.Direct heb ik de Calendulan Zon aangebracht op mijn benen, het voelde gelukkig meteen als een verkoeling aan! De volgende ochtend waren mijn benen vol verassing al een stuk minder rood! Ook deed het geen pijn meer en dat is echt een wonder voor mijn huid. Ik weet het het zeker. Dit product moet echt mee in mijn koffer op vakantie! Ik ben er zeker van dat dit top product mij red op vakantie.

Ingrediënten
Aqua, Hamamelis virginiana distillate, alcohol, Calendula officinalis extract, Persea gratissima oil, glycerin, cetearyl alcohol, camphor, ceteareth-20, triethanolamine, sorbic acid, methylparaben.

Ook benieuwd naar de producten van VSM? Neem dan eens een kijkje op de website. De producten zijn ook verkrijgbaar in de online webshop. Je kunt hem al halen voor €8,50

26 thoughts on “Calendulan Zon van VSM

  1. Klinkt goed :) Gebruik je voor je benen al veel van het flesje? Want 8,50 is goed te doen maar als er na twee benen al veel uit het flesje is, is het best duur in verhouding;p

  2. ooh, trouwens, over je aanbod van de high-tea, heeeeel erg graag! ik zal een plekje vrijhouden in mijn agenda, ik ben zo benieuwd naar jou en charlotte en alle andere meiden! komen er nog meer ‘nieuwelingen’ zeg maar, die er de vorige keer niet waren? (:
    liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>