Aankopen huishoudbeurs: Fogan

 

Toen ik donderdag naar de huishoudbeurs ging stond er ook een leuke kraampje met producten van Fogan.
Voor de mensen die Fogan niet kennen. Fogan is de goedkoopste make-up webwinkel van Nederland.
Al hun make-up kost maar €0,99! Nou had ik er natuurlijk niet al te veel van verwacht, maar ik kon het niet laten om wat mee naar huis te nemen. Er lagen bakkenvol make-up met allemaal vrolijke kleurtjes. Ik wist niet waar ik moest beginnen en ik wou erg veel meenemen. Uiteindelijk heb ik 5 dingen uitgezocht
Benieuwd naar mijn aankopen? lees dan verder.

Om te beginnen heb ik zoals jullie al zien twee mascara’s gekocht.
De eerste heb ik gekocht omdat hij mij door de verkoopster werd aangeraden. En de ander omdat ik hem er leuk vond uitzien. De eerste mascara werd het best verkocht op hun site, dus moest ik hem ook uitproberen.
Eenmaal thuis probeerde ik ze dus uit. Als ik het dopje eraf haal kwam er meteen een onaangename geur, een chemische geur. Maarja wat wil je dan voor dat geld en ik stoor me er niet aan. Verder vind ik hem wel erg fijn in gebruik. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart en geeft het wat extra’s Ik moet wel zeggen de zwarte mascara geeft mij net meer volume dan de andere. De andere zorgt er voor dat mijn wimpers aan elkaar plakken wat ik er niet mooi uit vind zien.

Dan heb ik nog 2 lippenstiften gekocht.
Dit vond ik erg moeilijk om uitkiezen aangezien ik de kleuren niet goed kon zien, maar uiteindelijk ben ik tevreden met wat ik heb meegenomen.
De kleuren  zijn nummer. 16 en 17. Aan de verpakking kun je wel goed zien dat het een goedkoop merk is.
Ookal is het een goedkoop merk ook de lipstick doet prima zijn werk. Hij geeft een mooie kleur af die lang blijft zitten.
Bij nummer 16 zitten wel glitters wat ik erg jammer vind maar ik kan het er meedoen.

Als laatste heb ik nog een blush gekocht.
Ook dit vond ik moeilijke uitkiezen omdat de kleuren niet goed zichtbaar waren.
Uiteindelijk heb ik nummer 4 meegenomen een erg roze kleur.
Ook zitten er veel kleine glitters in die toch wel erg overheersen.
Als ik hem aanbreng op mijn wangen zie je alleen maar glitters en geen roze kleur. Erg jammer!
Dit was voor mij een miskoop, maar om nog geen euro lig ik niet wakker.

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de producten. Ze zijn niet geweldig van kwaliteit maar dat had ik ook niet verwacht voor nog geen euro. Het is zeker de moeite waard om uit te proberen dus ik zou zeggen neem een kijkje op hun site!

39 thoughts on “Aankopen huishoudbeurs: Fogan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>