A little help

 

Hallo iedereen.
Ik blog nu iets meer dan een jaar en ik vind het geweldig om te doen!
Nu zie ik zelf ook dat ik door de tijd heen gegroeid ben met me blog.
Ik post meer maak wat betere foto’s en ook de inhoud van de artikelen zijn verbeterd.
Graag zou ik van jullie willen horen wat er nog aan mijn blog verbeterd kan worden.
Graag hoor ik van jullie tips en opbouwende kritiek dit mag over van alles gaan!
Dit kun je mij laten weten door middel van een enquête

Daarom wil ik jullie vragen of jullie tijd hebben om deze enquete intevullen.
Zo helpen jullie niet alleen mij maar ook jezelf om de site leuker te maken!
Ik vind jullie mening over mijn site namelijk erg belangrijk, jullie kunnen mij vertellen wat ik eventueel aan mijn blog zou kunnen veranderen.Ik ben de laatste tijd erg druk bezig om mijn blog te verbeteren en ik hoop dat jullie dat zien. Zo niet kan je dit gerust zeggen in de enquete. Wees voor de volle 100% eerlijk.

Hier is de link naar de Enquête :
Allemaal heel erg bedankt voor jullie tijd ik waardeer het zeker!
Binnenkort een artikel over de uitslag.

 

23 thoughts on “A little help

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>