12.4.14

Linden Market


Elke eerste zondag van de maand kan je een bezoekje brengen aan de Linden Market in natuurlijk de Lindenberg. Al maanden zeg ik tegen mezelf dat ik een bezoekje moet brengen op de zondag middag, maar nooit is het er van gekomen. Tot afgelopen zondag. Zo sleepte ik mijn ouders en zusje mee om ze net zo enthousiaste te kunnen maken als dat ik was. Want tja, de Linden Market is de plek voor cultuur, kunst, design, vintage en food.

10.4.14

Super Epic Yurt Party!


Afgelopen vrijdag ging ik samen met twee vrienden richting Sprang Capelle, om een avond te spenderen in het bos/ platteland.  Via facebook kwam ik het evenement 'Super Epic Yurt Party' tegen. Denk aan veel groen, live muziek, gezellige lampjes, kampvuur, kamperen en natuurlijk een Mongoolse Yurt. Geen idee wat ons te wachten stond, maar we hadden er ontzettend veel zin in!

1.4.14

Primark opening Nijmegen


Ik denk dat vele bloggers vandaag een post hebben over de opening van Primark in Nijmegen. Als een blogger uit Nijmegen kan ik daar natuurlijk niet aan ontbreken en laat ik jullie graag zien hoe mijn ervaring was met de nieuwe Primark in Nijmegen. Nu hoef ik nooit meer op reis tegaan met de trein, maar ben ik met de fiets in 10 min bij de Primark. Hoe fijn is dat?! In dit artikel laat ik jullie dus de Primark zien in mijn home town Nijmegen