Nieuwjaarsduik Ronostrand

Woensdag 1 januari, om drie uur was het dan zover. Samen met lieve Romy zou ik de nieuwjaarsduik gaan doen bij het Ronostrand. Door alle horror verhalen van Romy was ik een beetje zenuwachtig geworden. Uiteindelijk was het allemaal nergens voor nodig en was het hartstikke leuk. Ik ben ontzettend blij dat ik dit samen met Romy heb kunnen doen. In dit artikel laat ik jullie een paar foto’s zien van de nieuwjaarsduik.

Read More

Flying Tiger

Opeens stond hij er, Flying-Tiger, midden in Nijmegen! Ik wachtte hier al zo lang op en eindelijk kon ik er gebruik van maken. Inmiddels is dit alweer een hele tijd geleden en bezoek ik nog steeds hun winkel met plezier. Ik kom er haast nooit met legen handen uit en dat heb ik alleen nog maar bij de action gehad.
Samen met Romy en Sanne gingen wij de winkel in zodat jullie konden zien wat voor een winkel de Tiger is en wat voor producten ze er verkopen. Kijk je mee?
Read More

Een hele week was ik met deze twee opgescheept, dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg en volgend jaar zijn ze weer welkom.  In een week tijd hebben we knap veel weten te doen. Met alles wat we deden hadden we veel plezier en zijn er foto’s gemaakt. We hebben nachten lang door geblogt en elkaar de foto’s gegeven wat niet normaal veel tijd kostte. Maar hier zijn ze dan, met deze foto’s laat ik jullie onze gezellige week zien.

Zomerfeesten, het kan ook niet anders.

Met de ananas en meloen broekje. Misschien komt hier nog een artikel over.

Romy wou het liefst iedere loper aanmoedigen.

Natuurlijk moest dit op de foto.

Sanne en ik namen deze chocladetaart van de Hema die wij jullie niet aanraden.
(Hoe lekker hij er ook uitziet)

Bij dis&Liv.

Foto’s maken voor een artikel die jullie binnenkort kunnen verwachten.

Outfit foto’s maken.

Foto’s maken van een schattig gesloten winkel.

En een wat… uhmm… minder schattige.

In de stad stond een kraampje van Nivea die een foto van ons maakte. Dankje Sanne voor het doorsturen!

Woensdag avond gingen we voor het laatst naar Op het eiland samen met Janne.

Dit keer zijn het wat minder foto’s omdat ik jullie niet wou lastig vallen. Dus we sluiten af met nog een filmpje en dan kunnen we weer wachten tot volgend jaar. Ik kan niet wachten!

Cute Stuff Hema

We weten allemaal dat de Hema leuke spulletjes in het assoirtiment heeft. Maar toen ik laatst met Susan een bezoekje bracht heeft de Hema zicht toch wel overtroffen. Ik wist niet waar ik moest kijken zoveel leuks zag ik! Het waren voornamelijk allemaal schattig schoolspullen waar ik eigenlijk niks van nodig heb. Maar jongens ik kon het niet laten. Kijken jullie mee?

Ik ben altijd verslaafd aan dit soort stickertjes. Ik koop er duizenden van en uiteindelijk gebruik ik ze bijna nooit.

Ook agenda’s en notitieboekjes vind ik zo leuk. Hier heb ik er ook een aantal van liggen.

Dit was de favoriet van Susan.

En natuurlijk het bekende blogboekje. Die heb ik natuurlijk ook gehaald.

Stempeltjes! Ook zoiets waar ik een zwak voor heb. Maar ik heb ze weten te weerstaan en ik heb ze niet gehaald.

Tapjes!! Owh God die heb ik ook weten te weerstaan, maar wat blijft het moeilijk.

Schattige puntenslijpers die ik eigenlijk wel nodig heb maar niet haal.

En zo heb ik nog veel meer foto’s van verschillende producten maar deze vond ik toch wel het leukst. Ik kan jullie zeker aanraden om een kijkje te nemen bij de Hema maar ik denk dat de meeste van jullie dat wel gedaan hebben. Hebben jullie nog wat geshopt bij de Hema?

Festival Op ‘t Eiland

En zoals beloofd vandaag een artikel over onze tijd op Festival Op ‘t EilandĀ . En hoe kan het ook anders, ik heb weer tientallen foto’s voor jullie. Ik vond het echt lastig om ze uitekiezen want ik heb er nog zoveel meer. Nu ik dit artikel terug bekijk heb ik ook het gevoel alsof ik jullie de helft niet heb laten zien, achja ik heb mijn best gedaan! Kijk maar mee en geniet.

Read More

Zomerfeesten 2013

Het is alweer een paar dagen geleden dat Romy en Sanne weer naar huis zijn vertrokken. Ze waren deze week bij mij te gast om van de zomerfeesten te kunnen genieten en dat hebben we zeker gedaan. Ik kan niet wachten op volgend jaar en ik loop nog steeds te genieten van deze geweldige dagen. Ook hebben we met ze drie veel foto’s gemaakt zodat ik ze met jullie kan delen. Zo kunnen jullie zien hoe leuk het is en dan kunnen we volgend jaar met ze alle gaan! Ik waarschuw jullie alvast. het word een artikel met erg veel foto’s.
Read More