Everything will be ok

2

Deze week waren Sanne en Romy een paar dagen in Nijmegen voor de jaarlijkse zomerfeesten. Voor ons betekent dat ook een dagje winkelen in de stad en verschillende outfit foto’s maken. Meestal ben ik degene die alleen foto’s maakt omdat ik mijn outfit niet ‘bijzonder’ genoeg vind. Aangezien we toch druk bezig waren met het fotograferen, besloot ik om mijn outfit te laten fotograferen. Ik moet er toch langzaam aan wennen om meer voor de camera te staan.

9

Shirt – H&M / Short - Pull and Bear / Blouse – C&A / All Stars – Zalando

10

klaar

 

 

 

 

Amsterdam Fashionweek Maaike Fransen

6

Mijn favoriete show van de Amsterdam Fashionweek was absoluut de show van Maaike Fransen met haar collectie ‘Hoarding Disorder’. De show werd gegeven op vrijdag 11 juli in het transformatiehuis. Het was geen draagbare collectie, maar wel ontzettend leuk om naar te kijken! In dit artikel heb ik een kleine collage gemaakt zodat jullie ook kunnen meegenieten.

Read More

10 Days Downtown Fabulous it Bags

12

Ter gelegenheid van Amsterdam Fashionweek haar tienjarig jubileum, organiseert Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam gedurende 10 dagen (4 tot en met 13 juli), 10 publieksevenementen op 10 verschillende locaties. Maandag 7 juli was alweer dag 4. Samen met een vriendin was ik aanwezig bij Fabulous it Bags van het merk Fab bij tassenmuseum hendrikje. Read More

#Survive Fashionweek

Over een paar weken is het weer zover, de Amsterdam Fashionweek. Ik vind het grappig om te zien hoe ik in een aantal jaar ben veranderd. Toen ik 14 was interesseerde ik mij totaal niet in Fashion en hoefde je mij er ook niks over te vragen. Sinds mijn examenjaar op de middelbare is dit steeds meer gaan groeien. Tijdens mijn opleiding camerajournalistiek wilde ik zoveel mogelijk items maken over mode en wilde ik alles weten. Mijn interesse in mode blijft groeien en zo ook het maken van toffe video’s.

Read More

Eat.Share.Live Sla

Alweer een tijdje geleden tipte een vriendin mij om langs Sla te gaan in de Jordaan. Ze weet dat ik geen liefhebber ben van salades, maar was ervan overtuigd dat een bezoekje aan Sla alles zou veranderen. Hoe enthousiast ze er ook over vertelde, ik was nog er nog niet zo zeker van. Het is toch allemaal hetzelfde? Uiteindelijk ben ik met haar mee gegaan om het zelf te ervaren. Nadat we eenmaal waren uitgegeten nam ik mij woorden terug. Alles wat ze mij over Sla vertelde was zeker niet gelogen.

Read More