20.2.13

Snail Mail


Snail mail dus. Stiekem weet ik nog steeds niet helemaal wat het is maar ik noem het maar zo, omdat ik het een leuk woord vind. Via de mail heb ik wat contact met bloggers uit het buitenland zoals de USA, Australie, Engeland, Mexico en zo kan ik nog wel even doorgaan. Zelf vind ik het erg leuk om ook blogs uit andere landen te volgen omdat die toch heel anders zijn dan de blogs in Nederland. Ik besloot een paar van deze blogs een brief te schrijven. Gewoon omdat het eigenlijk veel leuker is dan snel een mailtje sturen. Met de spullen die ik van Nick voor mijn verjaardag heb gekregen ben ik eens aan de slag gegaan.


Ik weet het ik weet het. Ik ben nog niet zo creatief in het schrijven en maken van Snail Mail maar he, dit is pas mijn eerste keer, en ik vind het nu al super om te doen! Er gaan zeker nog vele brieven volgen en zo komen er ook steeds meer mooie creaties. Zouden jullie het leuk vinden als ik later een artikel zo posten met de post die ik heb ontvangen?

23 opmerkingen:

 1. Voor je eerste keer vind ik het er erg creatief uit zien! :)
  Kusjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat je soort van post crossing bedoelt? Heel erg leuk zeg! Ik zit zelf nu te wachte op een brief uit de filipijnen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat is dit leuk zeg! Contact met het buitenland lijkt me sowieso al heel gaaf, ik vind brieven schrijven ook heel leuk! En als je er dan ook nog mee kan knutselen...^^ Echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Snail Mail lijkt me zo leuk om te doen! Ik denk dat ik het dan wel snel zou vergeten, maar ik vind de gedachte dat je een brief schrijft heel erg leuk, en al helemaal met die vintage dingetjes er bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is inderdaad super leuk en wat heb je creatieve dingen erbij gemaakt/gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf dat je echt met bloggers over de hele wereld contact hebt! Ik vind snail mail heel erg leuk dus zou het ook erg leuk vinden als je er vaker wat over gaat schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Snail mail is zo leuk! Je hebt er echt iets heel moois van gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je leuke brieven gemaakt zeg :) En ja, snailmail is super leuk! Ik ga zo ook nog even wat pakketjes maken om te versturen, er wachten weer heel veel bloggers op een antwoord van me!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yeah :D Het ziet er echt leuk uit! Ik ben ook erg benieuwd naar de brief die je mij gestuurd hebt / gaat sturen. Ik vind het ook zo leuk om te doen.
  Liefs, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk initiatief! Ik zo wel even zo van huh snailmail. Maar ik denk dat ik nu begrijp wat het is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk, zelf volg ik een aantal blogs die hier ook aan doen.
  Zelf wil ik het niet omdat ik al best druk ben met een boek/verhaal waar ik aan schrijf (en ook mijn huiswerk, hihi!).
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk idee! Ziet er toch leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk! Lekker creatief ook :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Ik doe het ook al een tijdje, maar meestal met Nederlandse bloggers :) Je brief ziet er leuk uit! Je kan zien dat je echt je best hebt gedaan! :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit lijkt me ook echt leuk om te doen! Ziet er crea uit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen