3.6.12

Product Review: Webshop Onlinemakeup


Ik herken vaak van mezelf dat ik een product wil kopen in de drogist maar gewoon te lui ben om hem te halen. Misschien hebben ze hem wel niet in de winkel en dan ben ik voor niks gegaan? Op zo moment zijn webshops erg fijn! Online make up is een webshop met een groot aantal aan make-up producten van verschillende merken. up. Van mascara tot lippenstift en van foundation tot lippenpotlood. Kortom alle soorten make up online kopen in de webshop van OnlineMakeup.nl.Wat ik zelf handig vind aan deze webshop is dat je kunt zien of iets op voorraad is of niet. Ze hebben zowat elk merk die je ook in de drogist kan vinden. Zo heb ik eens op de webshop rond gekeken en heb ik een product voor jullie die ik heb getest. Ben je benieuwd naar het product? Lees dan verderHet gaat hier namelijk om de Maybelline Concealer The Eraser Eye.
Ik heb hiervan ook een foundation maar helaas was hij te donker voor mij. Ik was altijd al benieuwd hoe dat *sponsje* nou zou werken. Misschien was het een top idee maar misschien ook totaal niet.Zelf gebruik ik nooit concealer maar ik heb de laatste tijd last van een rood vlekje onder mijn oog. Eens kijken of deze concealer goed zijn werk doet!Wat ook een pluspunt is aan dit product is dat er ook ingrediënten in die op lange termijn zorgen voor een mooiere huid met minder rimpels.Nou heb ik nog geen rimpels maar een beetje verzorging kan toch geen kwaad? Zelf heb ik de concealer in de lichtste kleur die gelukkig goed bij mijn huis past.aybelline the eraser eye concealer bestaat ook uit Haloxyl, een combinatie van actieve ingrediënten die de ophoping van hemaglobine (eiwit) onder de tere huid aanpakt en donkere kringen neutraliseert door gekleurde pigmenten uit het bloed te absorberen en af te voeren.


Hier heb in foundation en de concealer op. Al mijn oneffenheden zijn weg en zo ook mijn rode stip onder mijn ogen


Ik vind hem zelf ontzettend fijn werken en dat heb ik niet snel met concealers! Het sponsje geeft niet teveel concealer af waardoor ik hem mooi kan camoufleren. Meestal zijn de conealers die ik gebruik te dik en valt het meteen op. Maar bij deze concealer ziet er het natuurlijk uit en het rode vlekje is verdwenen.Ik ben zeker te spreken over dit product en kan hem iedereen aanraden! Wel moet je gokken op de kleur die je neemt. Nouja gokken je hebt de kleur fair of Light en ik heb zelf light. Prijs €11,39

Naast dit product hebben ze natuurlijk nog veel meer in huis. Ze hebben zo ook kwasten, nagellak, blush en noem het maar op. Zo hebben ze de merken Bourjois,Maybelline,Rimmel London en nog veel meer! Ik laat hier een foto zien met mijn favorieten producten van de webshop.


Ik hoop dat ik jullie een beetje enthousiast hebt gemaakt want dit is echt een top webshop! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Je hebt genoeg keuze uit alle producten! Ik weet zeker dat er ook iets voor jou tussen zit. Dus neem hier een kijkje op de webshop

 

30 opmerkingen:

 1. Leuke webshop!
  Ik ga gelijk een kijkje nemen
  Zijn de verzend kosten hoog?
  Liefs, Florenec

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, die webshop ken ik nog niet! Ik ga gelijk even kijken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ken de webshop ook nog niet! Je hebt me ook wel nieuwsgierig gemaakt naar de concealer! Ga ik ook maar eens testen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De webshop ken ik niet, ga straks even kijken.
  De dekking van de concealer ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik ga gelijk even kijken xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende hem nog niet, ga even kijken :).
  De concealer ziet er goed uit!
  Lfs, Cherel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh goeie tip! Die concealer ziet er goed uit. Ik vind alleen dat sponsje best onhygiënisch..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is wel erg handig!
  Ik vind het wel leuk om ook echt naar de drogist te gaan, te kunnen swatchen en in de salebakjes kijken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke webshop, hoewel ik het zelf toch wel heel erg fijn vind om te kunnen swatchen etc. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er echt superleuk uit, ga echt eens een keer kijken ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ze verkopen daar echt te leuke dingen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben soms ook echt te lui haha, ik ga metheen een kijkje nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lijkt me heel handig! Ik kan ook nogal lui zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Handige webshop. Ik wil nog heel graag die foundation testen, ziet er in ieder geval erg mooi uit bij jou!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Maar deze is ook heel fijn zo te zien! werkt goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wil die andere van maybeline is ie volgens mij ook, die vitamine dinges zo'n klein tubetje hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Klinkt goed :D Morgen zet ik ook een review online van deze webshop (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat klinkt goed zeg! Die concealer lijkt me zo fijn, ook dat sponsje lijkt me heel fijn om 'het' ermee aan te brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kende deze webshop nog niet. Lijkt mij leuke webshop

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kende de webshop nog niet. Meteen even toegevoegd aan mijn favorieten. De concealer dekt bij jouw mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Had nog niet van de webshop gehoord, maar dat komt omdat ik niet zoveel make up gebruik ;). Gelukkig bevalt de concealer je goed

  BeantwoordenVerwijderen