15.6.12

Mijn favoriete zomer bodybutters


Geloof het of niet maar de zomer komt er weer aan. Hopelijk met echt zomer weer maar dat is hier in Nederland altijd een verassing.Ik ben zelf echt iemand van de Body Butters,heerlijk! Ik gebruik ze elke dag.Ik heb zo mijn bodybutters die ik in de herfst en winter het liefst gebruik, en bodybutters voor in de lente en zomer. Vandaag wil ik jullie mijn favoriete bodybuters voor in de lente en zomer laten zien. Het zijn er in totaal vier bodybutters. Ik had er eigenlijk vijf maar ik vond dat misschien een beetje teveel worden. Dus met veel plezier laat ik jullie mijn vier favoriete bodybutters zien en laat me vooral in de comments weten wat jullie favoriete bodybutter is.Ik vind het altijd leuk om iets nieuws te proberen.We beginnen met een van de H&M. Dit is ook mijn enige bodybutter van de H&M terwijl ze er erg veel hebben. Misschien dat ik er voor deze zomer weer een ga halen. Deze heb ik vorige jaar in de zomer gekocht. De Vanilla&Apple bodylotion. Oke dit is wel een bodylotion maar ik zie het verschil nooit met een bodybutter. Iedergeval hij zit in een fijne verpakking met een pompje wat ik veel hygiënischer vind dan al mijn andere bodybutters. Ik vind het zo ook zuiniger werken en neem hem ook vaak mee in mijn tas.Ik vind hem echt heerlijk ruiken met dus een subtiele geur van vooral appel en een beetje vanille. I love it! Dit is tot nu toe echt mijn favoriet voor de zomer,hier gaat mijn voorkeur dus wel naar uit. Maar ik hou ook van afwisseling dus we gaan door naar de rest.


Dan hebben we er een van The Body shop namelijk de geur Strawberry.Deze is echt zoeter dan zoet en ik vind hem op een zomerdag heerlijk ruiken! Het is niet eentje die ik dagelijks zou gebruiken omdat hij wat sterker aanwezig is.Maar toch is hij heerlijk voor een keer in de week. Ik merk ook dat de rest om me heen het meteen ruikt als ik deze bodybutter op heb. Op een positieve manier haha! Ik zou deze zeker aanraden als je van een zoete bodybutter houd. Het doet me denken aan een kan vol met limonade. En ik ben sowieso al dol op de bodybutters van The Body Shop. Die doen het altijd goed!Dan heb ik er een bij de Douglas gehaald van de I love lijn. Deze wou ik al een hele tijd en telkens als ik in de Douglas kwam rook ik deze bodybutter. Uiteindelijk heb ik hem zelfs twee keer voor mijn verjaardag gekregen en een pot is al op. Ik heb het over de bodybutter Strawberries&Milkshake. Het lijkt net op yoghurt. Zo voelt het iedergeval op je lichaam. Hij smeert erg fijn uit en geeft ook nog een verkoelend effect.Dit is zeker een heerlijke bodybutter als opfrissing tijdens een hete dag op het strand of in het park.Ook dit is een subtiele bodybutter maar de geur Strawberry is zeker aanwezig maar niet zo sterk als bij die van The Body shop. Dus hou je van deze geur maar wil je hem iets subtieler dan moet je die van de I Love lijn hebben.Deze kocht ik als laatst bij de webshop Arvella.En meiden dit is echt een heerlijke bodybutter!
Ik weet dat sommige van jullie opzoek waren naar een bodybutter die naar mint rook. Hier heb ik hem dus! Het is wel een wat kleiner potje maar genoeg voor mij. Er zit 25 ml in maar je kan er ook een halen met 120 ml.De substantie is ook erg fijn om over je lichaam te verdelen en je voelt ook echt ene verfrissing op je huid. Dit is een potje die ik meeneem naar het strand. Hij ruikt heerlijk en is ook fijn voor een afkoeling.Ik hou van de geur munt en neem daarom oo dagelijks een kopje munt thee. Met dit potje kan ik echt uren voor mijn neus zitten en alleen maar ruiken.Serieus jongens dit is voor mij echt een nieuwe liefde! Ik ben benieuwd of een van jullie ooit een munt bodybutter heeft geprobeerd. Ik raad het jullie bij deze zeker aan!


Zo dit waren dan mijn vier favoriete bodybutters voor in de zomer. Ik heb er nog veel meer in mijn kast liggen en het is een soort verslaving van mij geworden om bodybutters te kopen. Ik maak er een uitdaging van om er geen meer te kopen tot ik er drie heb opgemaakt. Slik dat word lastig maar ik ga de uitdaging aan. Ik ben benieuwd wat jullie favoriete bodybutters zijn en of jullie een van deze ook gebruiken. Laat het me weten!

22 opmerkingen:

 1. Ah die van de h&m lijkt me lekker! Heb gister een blond amsterdam body mist Relaxing fig & heavenly honey gekocht, helaas was er geen bodybutter meer van, snel verder zoeken want die geur is heeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken me heerlijk! Ik hou van mijn Mango van TBS en eigenlijk ook wel van al mijn andere :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah, bodybutters zijn zo lekker hè? Die van de H&M vind ik best een mooie casual verpakking. Hier verkopen ze geen make-up en zo, echt jammer. =(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die van de I love lijn wil ik ook eens proberen :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOooooh die van TBS heb ik ook nog gehad, héérlijk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ze ook allemaal! Ze zijn heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die van de h&m ziet er echt handig uit! (:
  En ik hou van vanille geur (:

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooh ze lijken me echt heerlijk! nu moet het nog zomer worden! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke bodybutters! Is die van de Body Shop bij jou wel goed smeerbaar? Bij is hij veel harder en smeer hij moeilijker. :-( X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die van de H&M wil ik altijd nog eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die bodybutter van I love... lijkt mij echt heel fijn! Volgende keer dat ik bij de Douglas ben, ga ik deze zeker halen! Ik heb de handcrême van dezelfde lijn geroken en die vond ik echt heerlijk, balen dat ik die niet heb meegenomen want die hebben ze hier niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijne producten! :)
  Mijne is The Body Shop Sweet Lemon <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die bodybutter van the bodyshop lijkt me heerlijK!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zien er fijn uit! Ik gebruik zelf alleen body butter in de winter, verder alleen af en toe een lotion.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die van de bodyshop is erg lekker! Ik vind sweet pea duo bodybutter ook fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oehh.. lekkere bodybutters!
  Ik ben helemaal gek van de geurtjes van de Body Shop :D
  Liefs, Forence

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Love for bodybutters! De strawberry van The Body Shop lijkt me echt hééérlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ze zien er allemaal heeerlijk uit! Ik kan ze al ruiken door alleen naar de plaatjes te kijken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hmm, ze lijken me allemaal heerlijk! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen