14.6.12

BalmBalm


Zoals jullie laatst konden lezen heb ik drie BalmBalm producten gewonnen. Ik kende het merk wel maar had er nog nooit wat van geprobeerd.
Nu was dus voor mij de kans om drie van deze producten te proberen.Hiernaast me heb ik een moisturiser,een cleanser en een toner. De verpakking spreken mij in iedergeval aan en ik hoop dat ze mij ook goed bevallen. Wat ik van BalmBalm weet is dat het een 100% natuurlijk merk is.Deze drie producten zijn bij elkaar een soort van reinigingsritueel. Ik ben erg benieuwd hoe het mij bevalt. Ben jij ook benieuwd naar deze producten? Lees dan mee.Voor het reinigingsritueel beginnen we met de Super Light Coconut Cleanser
Zoals de naam al zegt ruikt het heerlijk naar kokosnoot. Niet de sterk maar lekker subtiel.Dit product kun je op je gezicht en nek uitwrijven en daarna uitspoelen.Ook kun je hem als oog make-up remover gebruiken.Je kan de Cleaners ook een paar minuten laten intrekken als je je huid wat dieper wilt reinigen. Wanneer ik dit product gebruik laat het mijn huid wel ontzettend vet achter. Daar baal ik wel van en het blijft de hele avond ook zo. Maar zodra ik naar bed ga is het de volgende dag niks meer van te zien. Toch zou ik dit product niet snel gebruiken aangezien het bij mijn huid heel vettig word. Jammer want het is verder een prima product!


Dan gaan we verder met de Original Witch Hazel Toner.
De tweede stap in je reinigings ritueel.De geur vind ik niet echt aangenaam. Het ruikt sterk aan alcohol en ik kan er maar niet aan wennen.Het product is samengesteld met Samengesteld met witch hazel, plantaardige glycerine en een beetje reinigende graanalcohol.Dit product zou porien en een vette huid moeten tegen gaan. Maar net zoals de cleaner zorgt het voor een vette huid en verder merk ik niet veel van de Toner. Ik vind het echt heel jammer dat het niet veel met mijn gezicht doet behalve mijn huid vet maken. Mijn vriendin wou hem ook graag testen. Ik ben benieuwd hoe haar huid hierop reageert.


En als laatste hebben we nog Little Miracle Roseship Serum.
Dit zou een glad en zachte huid beloven. Je kunt hem gebruiken naast je dagcrème, of in plaats van je dagcrème.Zelf zijn 2 druppels genoeg voor mijn gezicht. Maar ook hierbij krijg ik alleen een trekkerig gevoel in mijn gezicht en maakt het mijn huid zeker niet zachter. Heel erg jammer en zeker omdat deze producten vrij prijzig zijn.

Dit is dan de mening van de producten. Ik vind het erg jammer dat ze voor mijn gezicht niet bevallen. Ik heb er over het algemeen veel goede dingen over gelezen. Ik denk dat de producten niet geschrikt zijn voor mijn type huid. Zoals ik al zei laat ik het door een vriendin gebruiken en ik ben benieuwd hoe het haar bevalt.
Heeft iemand van jullie al ervaring met dit product?

15 opmerkingen:

 1. Jammer dat ze niet zo geschikt zijn voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat je er een vette huid van krijgt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat de producten tegenvallen!

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de producten tegenvallen! Gelukkig heb je ze gewonnen en niet gekocht inderdaad, zou zonde geweest zijn! Hopelijk bevallen ze jouw vriendin toch iets beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OMGGG, ik dacht dat ik van deze me wachtwoord kwijt was ! maar ik had hem in me agenda geschreven, echt ik ben zoo blij nu he. sorry moet nu echt gaan leren hahahaahah maar blogspot is echt helemaal vernieuwd das effe wennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. he, wat jammer dat ze tegenvallen!
  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat ze tegenvallen. Hoor vaak goede verhalen over de producten

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat de producten tegenvallen zeg :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat ze niet goed bevallen, ik was al erg nieuwsgierig naar dit merk! Misschien is het beter voor een droge huid omdat je omschrijft dat jouw huid er vet van wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Balen dat het niet werkt voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jammer dat ze niet héél erg geschikt zijn voor je huid, maar je vriendin heeft er hopelijk dan wel profijt van!:D

  BeantwoordenVerwijderen