28.5.12

Wie van jullie kent de Fashionbox?


Zeg nou zelf. We worden omver gegooid met alle beautyboxen! Hartstikke leuk natuurlijk en ik doe er ook graag aan mee. Maar soms zien we door de bomen het bos niet meer. Toevallig kwam ik iets 'anders' op twitter tegen. Het is ook een soort box maar niet perse beauty gerelateerd. Jullie zien het al het is namelijk een Fashionbox. Een fashionbox? Ja een Fashionbox. Ik vond dit wel erg leuk klinken en ik vroeg mezelf af, wat zou er in die Fashionbox zitten? En wat is het precies? Dat ga ik jullie allemaal in dit artikel vertel.
Fashionbox. Dit is een box vol met de nieuwste beauty en fashion musthaves. Fashion en beauty liefhebbers kunnen zich voor € 14,95 abonneren op de Fashionbox waarna zij de luxe cadeaubox vol met verrassingen maandelijks gratis thuisbezorgd krijgen. Je zit nergens aan vast want je kunt maandelijks opzeggen. Maar wanneer je eenmaal een Fashionbox hebt ontvangen is de kans heel klein dat je dit wilt opgeven! Want wie wil er nou niet elke
maand verwend worden voor een klein bedrag met luxe musthaves? Voor de fashion items kan gedacht worden aan accessoires, sieraden, magazines en
cadeaubonnen voor webshops. De beauty inhoud van de box zal variëren van huidverzorging tot nagel- en haarverzorgingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere bodylotion, een serum voor je haar en een nagellak in de nieuwste trendkleur. Naast deze items ontvangen Fashionbox leden ook exclusieve kortingen in diverse webshops. Fashionbox is een leuk cadeau voor jezelf maar je kunt natuurlijk ook je moeder, zus of vriendin ermee
verrassen!


De Fashionbox bevat in totaal 6 beauty en fashion musthaves. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van mode en uiterlijk. Bij beauty kun je hierbij denken aan crèmes, make-up, lotions, nagellak, haarverzorging, huidverzorging en ga zo maar door. Bij de fashion items kun je denken aan accessoires, sieraden en andere fashion gerelateerde items zoals een leuk magazine. De box zal dus geen kleding of schoenen bevatten maar juist accessoires om je outfit mee af te maken. Vaak zijn deze items gecombineerd met kortingsbonnen of andere acties die exclusief voor Fashionbox beschikbaar worden gesteld.

Leden van de Fashionbox profiteren altijd van exclusieve kortingen op de merken uit de Fashionbox. De kortingen lopen op tot 50 %. In de Fashionbox en op de site kun je exclusieve kortingen en acties vinden die special voor Fashionbox beschikbaar zijn gesteld. Als Fashionbox lid kun je dus als eerste genieten van de nieuwste trends met hoge kortingen!Deze vorm van subscribtion commerce is overgewaaid uit Amerika waar het al een groot succes is en nu is het tijd om Nederland te overtuigen van dit succesvolle concept. De jonge internet ondernemers Marlou Volkerink en Mandy Gromotka hebben al ervaring met de combinatie van fashion en online en besloten dit concept samen uit te werken. Vanaf vandaag kan de eerste Fashionbox besteld worden via www.fashionbox.nl. Onder de eerste 100 aanmeldingen wordt een gratis jaarabonnement verloot en via Facebook maken fans kans op een XXL Fashionbox.

30 opmerkingen:

 1. Klinkt leuk! Je hebt zoveel boxen nu,dat het nog best lastig is om er een te kiezen, haha
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me wel erg leuk!
  toch weer eens wat anders dan beautybox!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb nu een abonnement op de truly yours box, maar met fashion items er in vind ik wel iets interessanter denk ik... ik denk er even over na. misschien koop ik er eentje los.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem besteld. Ben heel erg benieuwd, beauty en fashion in een box is de perfecte combi voor mij!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, wat leuk! Ik weet niet zeker of ik het ga doen, maar het klinkt wel erg goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook erg benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De box lijkt me echt helemaal leuk! Ik ben benieuwd :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk artikel, ik ben heel erg benieuwd! je gaat het denk ik, zo te horen, zelf wel bestellen, dus ik ben echt heel benieuwd :D
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oké ik weet niet meer welke box het leukste is! Haha aangezien ik net de glossybox heb genomen, ga ik deze eerst even proberen. Misschien dat de fashionbox daarna aan de beurt is, want deze klinkt wel erg leuk!,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had er inderdaad al van gehoord en ben wel benieuwd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze box klinkt erg leuk, aangezien er ook accesoires bij zitten etc. Iets gevarieërder. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, ik kende hem al. Lijkt me in iederen geval niet zo heel leuk.. ik verwacht allemaal sieraden en armbandjes en van die hebbedingetjes waar je niet zoveel aan hebt. Besteed liever me geld aan iets anders. Maar ik weet eigenlijk ook niet echt wat ik kan verwachten, haha. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er van gehoord ja :) Nu kan ik echt niet meer kiezen welke box ik zal nemen xD Ik denk toch dat ik voor een van de beautybox ga :) En als de Fashionbox wordt verzonden, dan kijk ik wel of ik hem ga nemen of niet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh... Leuk
  Ik vind dit denk ik wel een van de leukste boxen
  Maar dit is niet iets voor mij, mijn geld gaat er al zo snel doorheen
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hij lijkt me erg leuk!
  Ik ga hem proberen denk ik :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wauw hij lijkt mij erg leuk !
  maar wel een beetje duur helaas..
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik had er al over gehoord maar is niks voor mij :-) Ik heb de blendbox nu besteld en de beautybox weer opgezegd. Ben benieuwd naar de blendbox!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb er gister toevallig in artikel overgeschreven haha,mooi box!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ooh deze lijkt me toch wel 1 van de leukere boxen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het lijkt mij erg leuk om cadeau te geven (of te krijgen natuurlijk)!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik kende de box al wel, hij klinkt super leuk! :D
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk dat deze box weer net even anders dan de anderen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ben benieuwd wat er precies inzit!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh my god, dat ziet er zo geweldig uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen