29.5.12

Nieuwe lipsticks


Een meisje kan nooit genoeg lipstick's hebben. Zo moest ook ik weer wat nieuwe lipsticks inslaan.Uiteindelijk heb ik er drie gekocht bij de Kruidvat. Een van Essence en twee van Catrice. Het grappige is dat ik bijna altijd dezelfde kleuren koop en niemand ziet ook ooit het verschil. Misschien is dat iets wat ik wel moet afleren en moet ik een nieuwe kleur wagen. Maar tot die tijd ben ik tevreden met al mijn lipstick's.Bijna al mijn lipstick's komen van Catrice of Essence. Ze zijn lekker goedkoop en ze hebben mooie kleurtjes. Graag laat ik mijn nieuwe aankopen aan jullie zien.Van links naar recht zie je van Catrice 080 Corallicois Pink, Essence 55 Coralize me! en van Catrice 220 Mrs. Brightside


Het zijn alle 3 echt prachtige kleuren maar toch is ieder anders.Ook vind ik de verpakking van Catrice altijd erg mooi en chic uitzien. Wel zie je al snel vingerafdrukken wat toch een minpuntje is.


Hier zie je swatches van de lipstick's. Ze zijn op volgorde zoals op de foto hierboven. Ik vind de middelste van Essence erg mooi van kleur. Helaas zie je die niet heel erg goed op mijn lippen en zie je meer glitter dan echt de kleur. Dat vind ik wel erg jammer. Ook vind ik de rechtse (van Catrice 220 Mrs. Brightside) verrassend mooi! Dit is voor mij al een heftige kleur maar ik heb hem regelmatig op.


Hier heb ik  Catrice 080 Corallicois Pink op.Ik moet nog steeds wennen aan deze kleur. Ik vind hem mij zo ouderlijk staan. Bij mijn vriendin stond hij wel erg mooi. Ik hoop dat ik de kleur naar een tijdje wel mooi ga vinden. Als ik hem swatch vind ik hem namelijk wel erg mooi!Dit is de lipstick Essence 55 Coralize me!  Je ziet het bijna niet maar hij geeft toch net een extra kleurtje aan mijn lippen. Het is ook voornamelijk de glans die je op mijn lippen ziet. Het is geen opvallende lipstick maar ik vind hem wel erg mooi!En als laatste hebben we van Catrice 220 Mrs. Brightside. Ik denk toch wel dat deze mijn favoriet is! Ik vind het echt een mooi en lief kleurtje. Ik heb hem ook vandaag op hihi ;$ Ik ben erg blij dat ik deze gekocht heb. Eerst twijfelde ik er nog over maar ik ben er toch ontzettend tevreden mee!


Wat hebben jullie liever, Catrice of Essence lipsticks?

49 opmerkingen:

 1. De laatste twee lipsticks staan je erg mooi!
  Die eerste is inderdaad wat 'ouderlijk' ja, maar wel een mooi kleurtje.
  Heb je op je lippen een extra lippenbalsem of gloss op, ze glimmen zo veel meer dan op de eerste swatch foto:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste lipstick is gewoon echt; Jessy! Die staat je ook oh so pretty ! ^^ Ze zijn verder alle drie heel erg mooi, maar toch ben ik meer van de Catrice, hihi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Catrice. =) Coralize Me heb ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie kleurtjes, het staat je echt heel erg goed! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het ook jammer van de eerste kleur maar ik heb het geprobeerd (:
  Er zit geen extra gloss over heen, helemaal niks! Je ziet dat inderdaad niet terug op de eerste foto

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind Catrice mooi! En dan vooral de laatste, wat een schattig kleurtje is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kocht afgelopen weekend Mrs Brighside, love it ! De andere twee zijn ook leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zelf dol op Catrice lipstick, lekker budget! Het zijn mooie kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kleurtjes! Ze staan je echt goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kleurtjes vooral de meest linker. De middelste heb ik zelf en daarvan heb ik er al veel versleten :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze allemaal wel goed staan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie lipsticks!
  Ze staan je goed :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Inderdaad die laatste is de mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die middelste heb ik ook! Zulke mooie kleuren!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de laatste echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aah, wat een leuke, zomerse kleurtjes! En ze staan echt geweldig bij je, Jessy! Love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke kleurtjes vind de verpakking ook erg mooixx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind die laatste 2 zo mooi, ik ga ze denk ik ook kopen binnenkort
  zondag misschien haha, kan jij me mooi helpen ;)

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind de 2e en 3e het mooist bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. wat een mooie kleurtjes heb je gekocht! Ik ben zelf fan van beide merken, aan de ene kant vind ik die van essence heerlijk op mijn lippen, maar ik vind de kleuren van catrice mooier. Het merendeel van mijn lipstickstash bestaat daardoor voornamelijk uit Catrice :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Staan je allemaal erg leuk!
  Die van Essence heb ik ook, maar ik had hem denk ik iets mooier gevonden als die gewoon creamy was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Vooral de laatste staat je erg goed! Mooie kleurtjes! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mooie kleurtjes!
  Ik ga vaker op je blog kijken!
  Wil je mij ook volgen?
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Mooie lipsticks! Ik vind lipstick prachtig en al die mooie kleuren, toch draag ik het eigenlijk nooit..

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Eerlijk gezegd, ik koop nooit lipsticks. Misschien toch maar weleens doen! Je hebt me overtuigd, haha. :D

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Allemaal stuk voor stuk pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. ik vind hem heel erg mooi bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. ik vind catrice altijd fijner, die laatste is mooI!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ah, super leuke kleurtjes. Vooral de laatste! Nu wil ik die ook kopen haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mrs. Brightside is echt heel mooi! Ik twijfelde al een tijdje of ik hem zou kopen, maar nu ga ik het zeker doen! Die koraalroze lipstick van Essence staat je ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zien er stuk voor stuk goed uit! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik heb liever de Catrice lipsticks. Ze geven beter de kleur af en zien er gewoon luxueuser uit. De laatste lijkt mij trouwens echt heel fijn al zou ik zelf voor nog een feller roze durven gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Mrs. Brightside staat je echt goed! De Essence all about Cupcake is ook een erg mooie lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Die van essence vind ik miner, maar die van catrice zijn prachtig! :D
  x Elize

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik vind de tweede en derde kleur het mooiste staan bij jou! Ik heb zelf nog nooit lipsticks van Catrice of Essence geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Die derde lipstick vind ik het mooist! Ik zoek al een tijdje een goeie koraal-achtige lipsticks. Ik wou eens die lipstick van Essence kopen, maar toen ik keek naar die die ik wou kopen zag ik dat er iemand hem al geprobeerd had, ieeel!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mooie lipsticks! Ik vind mrs brightside van Catrice je echt mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik vind de 3e lipstick je echt heel erg mooi staan! als ik jou was zou ik deze echt vaak dragen

  xx

  BeantwoordenVerwijderen