15.4.12

Toch verhuizen

Lieve Lieve Volgers,

Zoals sommige van jullie al weten ben ik gister naar de presentatie van beautylab gegaan.
Het was erg gezellig maar ook zeker leerzaam. Ik heb goede tips meegekregen en ik weet nu wat ik met me blog wil. Ik wil het serieuser proberen aantepakken. Nadat ik een enquete heb gehouden weet ik een beetje wat jullie graag willen zien en daar wil ik wat mee doen.

Gister is mij ook duidelijk geworden dat het toch slim is om naar Wordpress over te stappen.
De mogelijkheden zijn veel uitgebreider en het commentsysteem ook veel fijner. Blogspot is ook erg fijn maar ik ben er nu overheen gegroeid. Wat ook erg jammer is, is dat ik mijn 270 volgers op GFC kwijtraak. Hier baal ik heel erg van want ik was wel erg trots op dat aantal.
Ik kan op wordpress alleen bloglovin gebruiken dus ik hoop dat een groot aantal van mijn bezoekers zich daarop volgen.

Ik ben nu heel veel van plan met me site en ik zit vol met ideeen.
Dit wil ik de komende week/twee weken gaan uitwerken. Dat betekent dat ik die tijd offline ga en dat er geen artikels komen. ik ga vooral veel achter de schermen bezig zijn en ik hoop dat het resultaat erg mag zijn.

Ik hoop dat jullie het begrijpen. Ook hoop ik dat het de moeite waard zou zijn.
Zelf ben ik wel bekend met het systeem van wordpress en ik zal al mijn artikelen daar weer opzetten.
Maar ik ben totaal geen held als het gaat om het maken van layouts. Ik heb er totaal geen verstand van. Hoelang ik ook knutsel er komt niks fatsoenlijks uit.

Dus als iemand tips heeft voor het maken van een layout of er een zou willen maken zou het mij enorm helpen! dit is mijn mail :littlefashiolista@hotmail.com

Ik hoop dat jullie dit begrijpen. Als alles klaar is laat ik het jullie weten en kunnen jullie weer elke dag een artikel verwachten. Ook staat er een leuke win-actie klaar waar ik 10 bezoekers gelukkig kan maken. Tot snel!

Liefs Jessy

14 opmerkingen:

 1. Ik ben heel erg benieuwd! Succes in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee:) ik ben benieuwd! Ik wil het bloggen ondanks mijn super drukke studie weer op gaan pakken:) Heb gister een klein artikel online gegooid, met eigenlijk alleen maar foto's. Ik volg je ook via bloglovin nu :)

  liefsxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind wordpress zeker veel fijner dan blogspot, verstandige overstap denk ik! Succes ermee, die volgers krijg je toch wel terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je reactie! ik vind het ook erg fijn werken maar ik moet nu nog kijken hoe ik een layout moet maken dan ben ik klaar (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes! Ik moet me hierin ook maar eens gaan verdiepen! Vooral over mijn huidige lay-out ben ik niet tevreden, ben benieuwd hoe dat werkt met wordpress en wat de andere voordelen zijn (;

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Indianrosemakeup22 april 2012 14:42

  heei je site is .nl geworden. hoeveel kost dat ?? XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dat heb ik al sinds vorig jaar augustus (: Ik heb mijn domein gekocht bij Antagonist en dat koste mij ongeveer 30 euro dacht ik

  BeantwoordenVerwijderen
 8. succes!
  Ik hoop dat je blog er nóg leuker op zal worden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah jammer dat je weg gaat blij blogspot, maar leuk dat je naar wordpress gaat! Blijft je url gewoon hetzelfde? ^^ xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je naar wordpress gaat. Laat je ons even weten wat je nieuwe url is? Kus.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi,
  Heb je nu een andere link ? Of ben je gestopt :(
  x Ella

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik gebruik wordpress zelf ook en ik vind het veel fijner! Ik volg je nu ook op bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb mijn blog op bloglovin, en hoor wel vaker dat wordpress beter is alleen heb ik een beetje schrik om over te stappen. Precies alsof je dan helemaal opnieuw begint.
  Maar ik ga er over nadenken
  jij hebt een hele leuke blog trouwens xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik snap de schrik wel, het is ook best spannend om over testappen en in het begin is het wennen. Ook merk ik dat mijn bezoekers weer moeten opbouwen,maar ik blijf volhouden en tot nu toe ben ik erg blij met wordpress. Mocht je ooit willen overstappen dan wil ik je zeker helpen

  BeantwoordenVerwijderen